29 Σεπτεμβρίου 2016

APK Permission Remover : Αφαιρέσετε τα δικαιώματα των εφαρμογών που μπορούν να απειλήσουν την ιδιωτικότητά σας
Προσδιορίστε τις εφαρμογές που μπορούν να απειλήσουν ιδιωτικότητά σας. Γνωρίζετε ότι κάποιες από τις εφαρμογές που έχετε στο τηλέφωνό σας όταν κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις μπορούν να παρακολουθούν τη θέση σας, να διαβάζουν το ιστορικό περιήγησης σας,τα SMS, τις επαφές, να βλέπουν τις φωτογραφίες σας και να μοιράζουν αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους; Το APK Permission Remover είναι ένα εργαλείο που μπορεί να αφαιρέσει δικαιώματα των αρχείων APK πριν ή μετά την εγκατάστασή τους  χωρίς να απαιτεί Root.

APK Permission Remover : Αφαιρέσετε τα δικαιώματα των εφαρμογών που μπορούν να απειλήσουν την ιδιωτικότητά σας
4/ 5 stars - "APK Permission Remover : Αφαιρέσετε τα δικαιώματα των εφαρμογών που μπορούν να απειλήσουν την ιδιωτικότητά σας" Προσδιορίστε τις εφαρμογές που μπορούν να απειλήσουν ιδιωτικότητά σας. Γνωρίζετε ότι κάποιες από τις εφαρμογές που έχετε στο τηλέφων...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>