16 Σεπτεμβρίου 2017

3D Wallpapers : Τα καλύτερα 3D wallpapers για κινητά σε υψηλή ποιότητα
To 3D Wallpapers είναι μία εφαρμογή για Android όπου μπορείτε να βρείτε ένα μεγάλο αριθμό με τα καλύτερα 3D wallpapers σε υψηλή ποιότητα. Η εφαρμογή προσφέρει εξαιρετικά Wallpapers 3D,  από μία τεράστια βάση των εικόνων HQ, HD, 1080p, γρήγορο και έξυπνο περιβάλλον εργασίας, αλλαγή ταπετσαρίας σε λίγα μόνο κλικ, δυνατότητα για να δημιουργήσετε τη δική σας βάση δεδομένων από τα αγαπημένα wallpapers, ενημέρωση με νέα wallpapers, δυνατότητα να τροποποιήσετε το μέγεθος της ταπετσαρίας με τις ανάγκες σας και πολλές άλλες ευκολίες. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή, επιλέξτε το wallpaper που σας αρέσει και κάντε κλικ επάνω του για να το κατεβάσετε. Από εκεί και μετά επιλέξτε το ως φόντο.

3D Wallpapers : Τα καλύτερα 3D wallpapers για κινητά σε υψηλή ποιότητα
4/ 5 stars - "3D Wallpapers : Τα καλύτερα 3D wallpapers για κινητά σε υψηλή ποιότητα" To 3D Wallpapers είναι μία εφαρμογή για Android όπου μπορείτε να βρείτε ένα μεγάλο αριθμό με τα καλύτερα 3D wallpapers σε υψηλή ποιό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>