13 Αυγούστου 2016

Prosper Daily - Money Tracker: Προστατεύστε τις πιστωτικές σας κάρτες από ύποπτες χρεώσεις
Οι τράπεζες παρόλο τους αυστηρούς κανόνες που έχουν θεσπίσει για την προστασία των λογαριασμών των πελατών τους δεν μπορούν να εντοπίσουν άμεσα το 100% του συνόλου της απάτης που γίνεται μέσω πιστωτικών καρτών και φυσικά ένα μέρος της ευθύνης βρίσκεται και σε εμάς αφού θα πρέπει πάντα να τηρούμε κάποιους κανόνες ασφαλείας στις συναλλαγές μας.   Ωστόσο, αυτά αν διαπιστώσετε μια χρέωση στους λογαριασμούς σας που δεν είναι δική σας σχεδόν στο σύνολο των περιπτώσεων θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω. Το Prosper Daily - Money Tracker αποτελεί μία νέα εφαρμογή που πρέπει να έχουμε εγκατεστημένη στο κινητό μας και που μας υπόσχεται την απόλυτη προστασία αφού μέσω αυτής μπορούμε να ενημερωθούμε για όλες τις συναλλαγές μας μέσω των πιστωτικών μας καρτών αποκαλύπτοντας τις ύποπτες χρεώσεις και τυχόν παραβιάσεις των δεδομένων μας στα διάφορα καταστήματα που έχουμε ψωνίσει και ειδοποιώντας μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με τηλεφωνική ειδοποίηση.


Prosper Daily - Money Tracker: Προστατεύστε τις πιστωτικές σας κάρτες από ύποπτες χρεώσεις
4/ 5 stars - "Prosper Daily - Money Tracker: Προστατεύστε τις πιστωτικές σας κάρτες από ύποπτες χρεώσεις " Οι τράπεζες παρόλο τους αυστηρούς κανόνες που έχουν θεσπίσει για την προστασία των λογαριασμών των πελατών τους δεν μπορούν να εντοπί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>