24 Δεκεμβρίου 2017

My Trunk : Μοιραστείτε αρχεία με τους φίλους σας με κρυπτογράφηση 256-bit AES
To My Trunk είναι μία δωρεάν online υπηρεσία που θα σας βοηθήσει να μοιραστείτε αρχεία με τους φίλους χωρίς να απαιτεί καμία εγγραφή ή οποιαδήποτε άλλη πιστοποίηση. Το μόνο που χρειάζεται είναι αφού επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και  κλικάρετε στο Try Trunk now. Επιλέξετε settings και στο πεδίο Trunk Settings  πληκτρολογήστε ένα οποιοδήποτε όνομα και μετά πατήστε update Trunk. Τώρα είστε έτοιμοι να ανεβάσετε τα αρχεία σας. Επιλέξτε files και ανεβάστε το ή τα αρχεία που θέλετε να μοιράσετε. 

Επιλέξτε share και αντιγράψτε τον σύνδεσμο του ή των αρχείων που έχετε ανεβάσει και επικολλήστε στο σημείο που θέλετε να φαίνεται σε οποιοδήποτε φόρουμ ή ιστοσελίδα ή κοινοποιήστε τον σε αυτούς που θέλετε να κατεβάσουν τα αρχεία σας με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. 

Τώρα για να κατεβάσετε το αρχείο πατήστε απλά επάνω στον σύνδεσμο. Πρέπει να σημειώσω ότι η προστασία των αρχείων καλύπτεται  με κρυπτογράφηση  του τύπου 256-bit AES που σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να δει τα αρχεία που ανεβάζετε ή κατεβάζετε. Τέλος η διάρκεια ζωής των αρχείων ανέρχεται στις 7 ημέρες, από εκεί και μετά διαγράφονται από το σύστημα.

Author's Website:

My Trunk : Μοιραστείτε αρχεία με τους φίλους σας με κρυπτογράφηση 256-bit AES
4/ 5 stars - "My Trunk : Μοιραστείτε αρχεία με τους φίλους σας με κρυπτογράφηση 256-bit AES" To My Trunk είναι μία δωρεάν online υπηρεσία που θα σας βοηθήσει να μοιραστείτε αρχεία με τους φίλους χωρίς να απαιτεί καμία εγγραφή ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>