10 Αυγούστου 2016

Metro commader : Διαχειριστής αρχείων για περιβάλλον Windows Metro
Διαχειριστής αρχείων που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα αρχεία και τους φακέλους σας μέσα από το περιβάλλον των Windows UI Modern. Δημιουργήστε εύκολα φακέλους κάντε προεπισκόπηση, μετονομασία, αντιγραφή, μετακίνηση, διαγραφή, αναζήτηση και κοινή χρήση αρχείων και φακέλων. Προσθέστε τα έγγραφά σας πιο γρήγορα με τα κουμπιά πλοήγησης (πίσω, προς τα εμπρός, επάνω), δείτε τα σε μικρογραφίες, και δημιουργήστε συντομεύσεις  εικόνες, μουσική και βίντεο  με δυνατότητα να προσθέσετε συντομεύσεις για τους αγαπημένους σας φακέλους. Διαχειριστείτε απευθείας τα αρχεία σας, αφού  συνδεθείτε στο λογαριασμό σας onedrive. 

Metro commader : Διαχειριστής αρχείων για περιβάλλον Windows Metro
4/ 5 stars - "Metro commader : Διαχειριστής αρχείων για περιβάλλον Windows Metro" Διαχειριστής αρχείων που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα αρχεία και τους φακέλους σας μέσα από το περιβάλλον των Windows UI Modern. Δ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>