20 Αυγούστου 2016

MediaMonkey : Διαχειριστής μουσικής-Jukebox
Διαχειριστής μουσικήs- jukebox για φανατικούς συλλέκτες μουσικής αλλά και για χρήστες iPod  με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε καταλόγους των CD σας, ή αρχείων ήχου OGG, WMA, MPC, FLAC, APE, WAV και MP3. Περιλαμβάνει μια ευφυή σύνταξη ετικετών αναζήτησης των Άλμπουμ που λείπουν και προσθέτει πληροφορίες για τα αρχεία σας μέσω freedb, μπορεί να μετονομάσει καταλόγους και να οργανώσει τη μουσική σας βιβλιοθήκη. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήστε λίστες αναπαραγωγής και να αφήστε το Auto-DJ να αναλάβει τη φροντίδα τους. Τέλος περιλαμβάνει δυνατότητα συγχρονισμού για συσκευές  Android, iPhone, iPod, iPad αλλά και μέσω DLNA .

MediaMonkey : 4.1.13.1801

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

MediaMonkey : Διαχειριστής μουσικής-Jukebox
4/ 5 stars - "MediaMonkey : Διαχειριστής μουσικής-Jukebox" Διαχειριστής μουσικήs- jukebox για φανατικούς συλλέκτες μουσικής αλλά και για χρήστες iPod  με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε καταλ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>