28 Αυγούστου 2016

media.io : Mετατρέψετε online οποιοδήποτε μουσικό αρχείο
Αξιόλογη online εφαρμογή που θα πρέπει να προσθέσετε στα αγαπημένα σας και που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε online οποιοδήποτε μουσικό αρχείο και να το σώσετε στον υπολογιστή σας. Μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε μουσικό αρχείο από και προς MP3, WAV, Ogg, WMA, M4A και μάλιστα με επιπλέον επιλογές όπως είναι η ρύθμιση της ποιότητας του εξαγόμενου αρχείου μας. Ακόμη μπορείτε να ανεβάσετε οποιοδήποτε μουσικό βίντεο και να εξάγετε μόνο τον ήχο από αυτό σε ένα από τα προαναφερόμενα μουσικά φορμά. 

  Author's Website:

media.io : Mετατρέψετε online οποιοδήποτε μουσικό αρχείο
4/ 5 stars - "media.io : Mετατρέψετε online οποιοδήποτε μουσικό αρχείο" Αξιόλογη online εφαρμογή που θα πρέπει να προσθέσετε στα αγαπημένα σας και που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε online οποιοδήποτε μουσι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>