Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Free Photo Viewer : Πρόγραμμα προβολής και διαχείρισης φωτογραφιώνΠρόγραμμα προβολής φωτογραφιών για τα Windows που σας επιτρέπει να δείτε  φωτογραφίες από την φωτογραφική σας μηχανή και να εξετάσετε τις παραμέτρους EXIF ​, δηλαδή τις πληροφορίες που περιλαμβάνει κάθε φωτογραφία, όπως διάφραγμα, την ταχύτητα κλείστρου, τιμή ISO, μοντέλο φωτογραφικής μηχανής, την εστιακή απόσταση, την ώρα την ημερομηνία, τις ρυθμίσεις φλας, κλπ.

Το πρόγραμμα έχει ρυθμίσεις για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του σε αργούς επεξεργαστές. Ετσι μπορείτε να ανοίξετε ταχύτερα τις φωτογραφίες σας σε σχέση με άλλα παρόμοια προγράμματα. Υποστηρίζει widescreen οθόνες και προβολή σε τηλεοράσεις.

Με την ενεργοποίηση του αυτόματου zoom-in στις ρυθμίσεις του προγράμματος  μπορείτε  να απολαύσετε τις φωτογραφίες σας χωρίς μαύρες γραμμές γύρω τους, υποστήριξη προβολής αρχείων RAW από φωτογραφικές μηχανές DSLR (NEF, CR2, CRW, RAW, ARW, MRW, ORF, RAF, PEF, DCR, SRF, ERF, DNG από την Canon, Nikon, Sony, Minolta, Pentax, FujiFilm κλπ, διαχείριση των φακέλων με τις φωτογραφίες σας και δυνατότητα προεπισκόπησης ώστε να διαγράψετε τις περιττές φωτογραφίες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Free Photo Viewer : Πρόγραμμα προβολής και διαχείρισης φωτογραφιών
4/ 5 stars - "Free Photo Viewer : Πρόγραμμα προβολής και διαχείρισης φωτογραφιών" Πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών για τα Windows που σας επιτρέπει να δείτε  φωτογραφίες από την φωτογραφική σας μηχανή και να εξετά...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>