13 Αυγούστου 2016

Droid Info : Δείτε το υλικό σας σε συσκευές Android
Το Droid Info είναι μία απλή εφαρμογή για συσκευές Android που θα σας εμφανίσει με κάθε λεπτομέρεια το υλικό της συσκευής σας  παραθέτοντας λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το smartphone σας σχετικά με  τη μνήμη, την κάμερα, την μπαταρία και τα στοιχεία του αισθητήρα. Ακόμη θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με την αρχιτεκτονική της CPU, την ταχύτητα του ρολογιού για κάθε πυρήνα τη συνολική διαθέσιμη εσωτερική και εξωτερική μνήμη, πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της μπαταρίας σας την υγεία της, θερμοκρασία και πολλά άλλα.

Droid Info : Δείτε το υλικό σας σε συσκευές Android
4/ 5 stars - "Droid Info : Δείτε το υλικό σας σε συσκευές Android" Το Droid Info είναι μία απλή εφαρμογή για συσκευές Android που θα σας εμφανίσει με κάθε λεπτομέρεια το υλικό της συσκευής σας  παραθέ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>