14 Αυγούστου 2016

Devise Storage Analyzer : Αναλύστε τον αποθηκευτικό σας χώρο στο κινητό ή το τάμπλετ σας
Χρήσιμη εφαρμογή για κινητά και Tablets, που αναλύει τον αποθηκευτικό σας χώρο και εμφανίζει την κατανομή του με λεπτομέρειες. Εμφανίζει λεπτομέρειες σε δίσκους αποθήκευσης, κάρτες SD, πληροφορίες σχετικά με μια κάρτα μνήμης (sdcard), USB-συσκευές, εσωτερική και εξωτερική αποθήκευση (εξωτερική και εσωτερική μνήμη). Το θεωρώ μακράν το πιο προηγμένο λογισμικό για την οπτικοποίηση της μνήμης  συσκευών αποθήκευσης. Τα διαγράμματα δείχνουν τον ελεύθερο και κατεχόμενο χώρο, καθώς και τη διανομή των αρχείων ανά κατηγορία, (έγγραφα, εικόνες, βίντεο, μουσική, κ.λπ.) σε κάθε κατηγορία χωρίζονται τα αρχεία κατ΄ επέκταση, για παράδειγμα, η κατηγορία έχει υποκατηγορίες Μουσική mp3, WMA, OGG, κλπ.

Devise Storage Analyzer : Αναλύστε τον αποθηκευτικό σας χώρο στο κινητό ή το τάμπλετ σας
4/ 5 stars - "Devise Storage Analyzer : Αναλύστε τον αποθηκευτικό σας χώρο στο κινητό ή το τάμπλετ σας" Χρήσιμη εφαρμογή για κινητά και Tablets, που αναλύει τον αποθηκευτικό σας χώρο και εμφανίζει την κατανομή του με λεπτομέρειες. Εμφανίζ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>