19 Ιουλίου 2017

Auto Shutdown Free : Αυτοματοποιήσετε την διαχείριση εντολών στον υπολογιστή σας
To Auto Shutdown Free είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές στο είδος της που θα σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε την διαχείριση εντολών  κατάστασης στον υπολογιστή σας όπως τερματισμό, αντίστροφη μέτρηση, επανεκκίνηση, Hibernate, Sleep, ενεργοποίηση, απενεργοποίηση, αποσύνδεση, κλείδωμα, απενεργοποιώντας την οθόνη στο χρονοδιάγραμμα που καθορίζετε αλλά και πολλές ακόμη ευκολίες. Ωστόσο στην εφαρμογή έχουν επιπλέον προστεθεί και κάποιες έχτρα επιλογές όπως η δυνατότητα να παίξει μουσική και βίντεο, αντίστροφη μέτρηση στη οθόνης, μηνύματα υπενθύμισης και άλλα. Εκτός των άλλων, το Auto Shutdown σας βοηθά να εξοικονομίσετε και χρήματα, μειώνοντας την επιπόλαιη χρήση του υπολογιστή σας, όταν αυτός δεν χρησιμοποιείται, καθιστώντας το μία ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για υπολογιστές Desctop που έχουν συνήθως μεγάλη κατανάλωση ρεύματος.

Auto Shutdown Free  : 4.5.5.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Auto Shutdown Free : Αυτοματοποιήσετε την διαχείριση εντολών στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Auto Shutdown Free : Αυτοματοποιήσετε την διαχείριση εντολών στον υπολογιστή σας" To Auto Shutdown Free είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές στο είδος της που θα σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε την διαχείριση εντολ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>