10 Ιανουαρίου 2018

VSDC Free Audio CD Grabber : Μετατρέψτε τα μουσικά σας αρχεία σε οποιοδήποτε φορμά ήχου




Αξιόλογη εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράψετε αρχεία ήχου από οπτικούς δίσκους και στη συνέχεια να τα μετατρέψετε σε οποιοδήποτε φορμά ήχου. Μ αυτο τον τρόπο μπορείτε να να μεταφέρετε τις αγαπημένες σας συνθέσεις από τα Audio CD και να τις αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας με τη μορφή της επιλογής σας. Yποστηρίζονται όλα τα δημοφιλή φορμά ήχου, όπως MP3, Windows Media Audio (WMA), QuickTime Audio (M4A and AAC), Vorbis Audio (OGG), Mobile Audio (AMR), Sun Audio (AU), Wave Audio (WAV and AIFF) και άλλα. Υποστηρίζει όλα τα μοντέλα οπτικών δίσκων (CD / DVD / Blu-ray). Χρησιμοποιώντας τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις εξαγωγής, μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα και τη μορφή του ήχου που θέλετε. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ένα αρκετά μεγάλο εύρος αριθμό προεπιλογών που καλύπτουν όλες τις μορφές και τις συσκευές πολυμέσων. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows





VSDC Free Audio CD Grabber : Μετατρέψτε τα μουσικά σας αρχεία σε οποιοδήποτε φορμά ήχου
4/ 5 stars - "VSDC Free Audio CD Grabber : Μετατρέψτε τα μουσικά σας αρχεία σε οποιοδήποτε φορμά ήχου" Αξιόλογη εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράψετε αρχεία ήχου από οπτικούς δίσκους και στη συνέχεια να τα μετατρέψετε σε ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>