Truecaller : Bάλε φραγή σε ανεπιθύμητες κλήσεις ή κλήσεις με απόκρυψη



Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Truecaller : Bάλε φραγή σε ανεπιθύμητες κλήσεις ή κλήσεις με απόκρυψη

read

Σήμερα θα μιλήσουμε για το Truecaller. Μία από τις πιο δημοφιλής εφαρμογές στον κόσμο, και αν δεν το έχετε ήδη κατεβάσει, τότε σίγουρα χάνετε! Το Truecaller είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να βρίσκετε πληροφορίες σχετικά με άγνωστους αριθμούς τηλεφώνου που σας καλούν. Από την αναγνώριση του κλήσης έως την αποκάλυψη του ιδιοκτήτη του αριθμού, το Truecaller είναι μια εφαρμογή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα smartphone.

Μια από τις κύριες λειτουργίες του Truecaller είναι η δυνατότητα αναγνώρισης του αριθμού που σας καλεί, ακόμα και αν δεν τον έχετε αποθηκευμένο στη λίστα επαφών σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν λαμβάνετε κλήσεις από αγνώστους αριθμούς ή από αριθμούς που δεν αναγνωρίζετε. Με το Truecaller, μπορείτε να δείτε το όνομα και τον αριθμό του ατόμου που σας καλεί, καθώς και το αν αυτός ο αριθμός έχει συσχετιστεί με ανεπιθύμητη τηλεφωνική προώθηση ή απάτη.

Εκτός από την αναγνώριση του αριθμού, διαθέτει επίσης, μια λίστα με τηλέφωνα που έχουν αναφερθεί ως ανεπιθύμητα ή απάτες από άλλους χρήστες της εφαρμογής. Αυτό σας βοηθάει να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες κλήσεις και να προστατευτείτε από πιθανές απάτες.

Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία του Truecaller είναι η δυνατότητα αποκλεισμού των ανεπιθύμητων κλήσεων. Με αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να αποκλείσετε αυτούς τους ανεπιθύμητους αριθμούς από το να σας καλούν, εξασφαλίζοντας έτσι ότι δεν θα ενοχληθείτε από αυτούς ξανά.

Διαθέτει επίσης  λειτουργία αναγνώρισης των αριθμών τηλεφώνου που εμφανίζονται σε μηνύματα κειμένου. Αυτό σας επιτρέπει να βρίσκετε πληροφορίες για τους αγνώστους αριθμούς που σας στέλνουν μηνύματα.

Πρόκειται για μία εφαρμογή που πραγματικά μπορεί να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο ασφαλή. Αν δεν το έχετε ήδη κατεβάσει, τότε το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε ανεπιθύμητες κλήσεις, να προστατευτείτε από απάτες και να βρίσκετε πληροφορίες για τους αγνώστους αριθμούς που σας ενοχλούν. 

Και κάτι ίσως πολύ ενδιαφέρον για πολλούς χρήστες, περιλαμβάνει στην βάση δεδομένων ένα πλήρη κατάλογο τηλεφώνων από εισπρακτικές εταιρείες, αλλά σας παρέχει τη δυνατότητα να αποκλείσετε και οποιοδήποτε άλλο αριθμό τηλεφώνου που είναι για εσάς ενοχλητικός.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!