22 Οκτωβρίου 2016

TeamDrive : Συγχρονίσετε τα τοπικά σας έγγραφα και αποθηκεύστε Online τα δεδομένα σας
Ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο για όλες τις πλατφόρμες που μπορεί να σας βοηθήσει  να αποθηκεύσετε αρχεία online και να τα συγχρονίσετε με τα σας τοπικά έγγραφα, ρυθμίζοντας κοινόχρηστη πρόσβαση ώστε τα αρχεία σας να μπορούν να επεξεργαστούν από οποιονδήποτε άλλο τα χρειάζεται. Τα έγγραφα αποθηκεύονται στο Amazon Cloud έτσι δεν να χρειάζεται να έχετε τον δικό σας server.Τα έγγραφα κρυπτογραφούνται με χρήση κωδικοποίησης 256-bit και στον κάθε χρήστη προσφέρεται πλήρης έλεγχος σχετικά με το ποιος άλλος έχει την δυνατότητα να μπει στα αρχεία που δημιουργείτε εσείς.

Η offline πρόσβαση σημαίνει ότι μπορείτε να εργάζεστε με τα αρχεία όταν δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο και οποιεσδήποτε αλλαγές που κάνετε θα συγχρονιστούν την επόμενη στιγμή που θα συνδεθείτε. Παρέχεται για κάθε χρήστη 2 GB δωρεάν χώρος αποθήκευσης, ωστόσο μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον δωρεάν χώρο με μία απλή αναφορά του TeamDrive στους φίλους σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πάρετε μέχρι και 10 GB  δωρεάν χώρο.

Απλά προσκαλέστε τους φίλους σας στους TeamDrive χώρους σας και για κάθε φίλο που υπογράφει την πρόσκλησή σας, θα παίρνετε επιπλέον 250 MB ελεύθερο χώρο! Ως νέος χρήστης,  κατεβάστε TeamDrive και να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό. Εγκαταστήστε το TeamDrive και να απολαύστε τον επιπλέον δωρεάν χώρο σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Mac OS X, Android, Linux, iOS,

TeamDrive : Συγχρονίσετε τα τοπικά σας έγγραφα και αποθηκεύστε Online τα δεδομένα σας
4/ 5 stars - "TeamDrive : Συγχρονίσετε τα τοπικά σας έγγραφα και αποθηκεύστε Online τα δεδομένα σας" Ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο για όλες τις πλατφόρμες που μπορεί να σας βοηθήσει  να αποθηκεύσετε αρχεία online και να τα συγχρονίσε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>