18 Ιουλίου 2016

MagicDisc : Πρόγραμμα για τη δημιουργία και τη διαχείριση των εικονικών δίσκωνΧρήσιμο βοηθητικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για τη δημιουργία και τη διαχείριση των εικονικών δίσκων CD / DVD . Το MagicDisc σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε σχεδόν όλα τα CD / DVD εικόνα χωρίς να είστε αναγκασμένοι να τα γράψετε τους σε CD ή DVD, έτσι ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα αγαπημένα σας παιχνίδια, μουσική ή προγράμματα λογισμικού. Λειτουργεί σαν ένα πραγματικό CD / DVD-ROM έτσι μπορείτε να τρέξετε προγράμματα, να παίξετε παιχνίδια, ή να ακούσετε μουσική από το εικονικό σας CD-ROM . Ακόμη μπορεί να τρέξει τα παιχνίδι σας σε πάνω από 200x ταχύτερα από ό, τι από ένα συμβατικό CD / DVD-ROM. Συμπερασματικά είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό από επιλογές για να εξασφαλίσετε ένα τέλειο back-up . 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows XP έως Windows 8

MagicDisc : Πρόγραμμα για τη δημιουργία και τη διαχείριση των εικονικών δίσκων
4/ 5 stars - "MagicDisc : Πρόγραμμα για τη δημιουργία και τη διαχείριση των εικονικών δίσκων " Χρήσιμο βοηθητικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για τη δημιουργία και τη διαχείριση των εικονικών δίσκων CD / DVD . Το MagicDisc σας επιτρέπει ν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>