21 Σεπτεμβρίου 2016

Google Maps for Android : Η πιό πρόσφατα σχεδιασμένη εφαρμογή για κινητά και tablet Android
Η πρόσφατα σχεδιασμένη εφαρμογή για κινητά και tablet Android κάνει την πλοήγηση στον κόσμο σας ταχύτερη και ευκολότερη. Βρείτε τα καλύτερα σημεία της πόλης και τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να φτάσετε εκεί. Πλήρεις, ακριβείς χάρτες σε 220 χώρες και εδάφη, φωνητική καθοδήγηση πλοήγησης GPS για οδήγηση, ποδηλασία και πεζοπορία, οδηγίες μετάβασης και χάρτες για πάνω από 15.000 πόλεις, ζωντανές συνθήκες κυκλοφορίας, αναφορές συμβάντων, καθώς και αυτόματη επαναδρομολόγηση για να βρίσκετε την καλύτερη διαδρομή, λεπτομερείς πληροφορίες για περισσότερα από 100 εκατομμύρια μέρη,εικόνες Street View και εσωτερικών χώρων για εστιατόρια, μουσεία και άλλα. 

Google Maps for Android : Η πιό πρόσφατα σχεδιασμένη εφαρμογή για κινητά και tablet Android
4/ 5 stars - "Google Maps for Android : Η πιό πρόσφατα σχεδιασμένη εφαρμογή για κινητά και tablet Android " Η πρόσφατα σχεδιασμένη εφαρμογή για κινητά και tablet Android κάνει την πλοήγηση στον κόσμο σας ταχύτερη και ευκολότερη. Βρείτε τα κα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>