02 Ιουλίου 2016

Dia : Δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας διαγραμμάτων

Πρόγραμμα εμπνευσμένο από το αντίστοιχο εμπορικό πρόγραμμα Visio των Windows. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά διαφορετικά είδη διαγραμμάτων. Είναι επίσης δυνατό να προσθέσετε υποστήριξη για νέα σχήματα, γράφοντας απλά αρχεία XML, και χρησιμοποιώντας ένα υποσύνολο SVG να σχεδιάσετε το σχήμα. Μπορείτε να φορτώσετε και να αποθηκεύσετε τα διαγράμματα σε μια προσαρμοσμένη μορφή XML (gzipped από προεπιλογή, για εξοικονόμηση χώρου), αλλά μπορείτε ακόμη να εξαγάγετε τα διαγράμματα σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων των EPS, SVG, XFIG, WMF και PNG, αλλά και να τα εκτυπώσετε συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που εκτείνονται σε πολλές σελίδες. 

 Dia :  0.97

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Dia : Δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας διαγραμμάτων
4/ 5 stars - " Dia : Δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας διαγραμμάτων" Πρόγραμμα εμπνευσμένο από το αντίστοιχο εμπορικό πρόγραμμα Visio των Windows. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά διαφορετικά είδη δια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>