19 Σεπτεμβρίου 2017

Convert music : Μετατρέψτε τα μουσικά σας αρχεία

Δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να μετατρέψει οποιαδήποτε φορμά ήχου, όπως MP3, AAC, WAV, MPA, RA, CDA, FLAC, M4A, MID, MKA, WV, TTA, AC3, WMA, MPC, APP, ΓΙΑ, OGG, MP2, DTS . Το πρόγραμμα διαθέτει αντίστοιχα προφίλ με βάση την επιλογή της μορφής εξόδου που θα επιλέξετε,  έτσι το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξετε το προφίλ εξόδου ( format ), και την επιθυμητή ποιότητα της μετατροπής. Ανάλογα με την επιλογή σας, μπορείτε να έχετε μουσικά αρχεία υψηλής ποιότητας αλλά και μεγάλο μέγεθος αρχείου ), ή κατ 'αποκοπή / χαμηλής ποιότητας ( και αναλογικά μικρό μέγεθος αρχείου) . Εάν δεν θέλετε να επεξεργαστείτε το σύνολο του αρχείου ήχου ή βίντεο, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε μέρος για τη μετατροπή. Μπορείτε, επίσης, να συγχωνεύσετε τα αρχεία εξόδου σε ένα ενιαίο συνεχές αρχείο ήχου και τέλος, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα MP3 tags . 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Convert music : Μετατρέψτε τα μουσικά σας αρχεία
4/ 5 stars - "Convert music : Μετατρέψτε τα μουσικά σας αρχεία" Δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να μετατρέψει οποιαδήποτε φορμά ήχου, όπως MP3, AAC, WAV, MPA, RA, CDA, FLAC, M4A, MID, MKA, WV, ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>