28 Ιουλίου 2016

AV Linux : Μετατρέψτε παλαιούς ή νέους υπολογιστές σε μία αξιόπιστη Audio/Graphics/Video workstation συσκευή
To AV Linux είναι μία ξεχωριστή διανομή linux που σχεδιάστηκε ειδικά για να μετατρέψει παλαιούς ή ή νέους υπολογιστές σε μία αξιόπιστη Audio/Graphics/Video workstation συσκευή. Διαθέτει ένα πλήρες προσαρμοσμένο Debian Linux Xfce4 4.10 περιβάλλον Desktop με πολλές εφαρμογές ήχου, γραφικών και βίντεο που αναδεικνύουν στο μέγιστο την υπεροχή του ανοιχτού κώδικα, όμως περιλαμβάνει επίσης και πολλά μοναδικά εμπορικά Demos. Υπάρχουν προ-εγκατεστημένες πολλές εφαρμογές όπως τα Audacity, Blender, Cinelerra, Handbrake, Hydrogen, Kdenlive, LinuxDSP (demos), LMMS, Mixbus (demo), MuseScore, Openshot, Renoise (demo) και το VLC Media Player. Αν και το AV Linux διανέμεται ως εικόνα LiveDVD ISO που μπορείτε να το κατεβάσετε, να το γράψετε σε ένα DVD και να τρέξετε από ένα DVD - R ( W ) από συσκευές USB ή να το εγκαταστήσετε στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

screenshots


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux

AV Linux : Μετατρέψτε παλαιούς ή νέους υπολογιστές σε μία αξιόπιστη Audio/Graphics/Video workstation συσκευή
4/ 5 stars - "AV Linux : Μετατρέψτε παλαιούς ή νέους υπολογιστές σε μία αξιόπιστη Audio/Graphics/Video workstation συσκευή" To AV Linux είναι μία ξεχωριστή διανομή linux που σχεδιάστηκε ειδικά για να μετατρέψει παλαιούς ή ή νέους υπολογιστές σε μία αξιόπιστη ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>