Σύμβουλος αναβάθμισης για την εγκατάσταση των Windows 10 Phone από τα Windows 8.1 Phone
Η εφαρμογή Σύμβουλος αναβάθμισης μπορεί να σας ενημερώσει αν η συσκευή σας Windows Phone 8.1 είναι κατάλληλη για την αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile. Αν πληροίτε τις απαιτήσεις, μπορεί επίσης να απελευθερώσει χώρο στη συσκευή σας, ώστε να είστε έτοιμοι για την αναβάθμιση. Από την Έναρξη Εικονίδιο "Έναρξη" σαρώστε προς τη λίστα με όλες τις εφαρμογές και επιλέξτε Store. Αναζητήστε την εφαρμογή Σύμβουλος αναβάθμισης και εγκαταστήστε τη στη συσκευή σας.Ανοίξτε την εφαρμογή στη συσκευή σας. 

Η εφαρμογή ελέγχει τη συσκευή σας και σας ενημερώνει αν είναι έτοιμη για την αναβάθμιση, αν απαιτείται ενημέρωση για να μπορέσετε να λάβετε την αναβάθμιση ή αν η συσκευή σας δεν μπορεί να αναβαθμιστεί. Αν η συσκευή σας είναι κατάλληλη για την αναβάθμιση, ίσως χρειαστεί να ελευθερώσετε χώρο για να την αποκτήσετε.

 Η εφαρμογή θα σας προτείνει αρχεία, όπως βίντεο ή φωτογραφίες, που μπορείτε να μετακινήσετε προσωρινά στο OneDrive ή σε μια κάρτα SD, αν έχετε κάποια εγκατεστημένη. Αποδεχτείτε τις προτάσεις ή αλλάξτε τα αρχεία που θέλετε να μετακινήσετε. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε ορισμένα αρχεία, αν θέλετε. Αν μετακινήσετε αρχεία στο OneDrive, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να επαναφέρετε τα αρχεία στη συσκευή σας μετά την εγκατάσταση του Windows 10 Mobile.
Σύμβουλος αναβάθμισης για την εγκατάσταση των Windows 10 Phone από τα Windows 8.1 Phone
4/ 5 stars - "Σύμβουλος αναβάθμισης για την εγκατάσταση των Windows 10 Phone από τα Windows 8.1 Phone" Η εφαρμογή Σύμβουλος αναβάθμισης μπορεί να σας ενημερώσει αν η συσκευή σας Windows Phone 8.1 είναι κατάλληλη για την αναβάθμιση σε W...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>