03 Ιουνίου 2016

Unstoppable Copier : Ανακτήστε τα δεδομένα σας σε κατεστραμμένα CD/DVD και άλλα μέσα αποθήκευσης
Πρόκειται για ένα μικρό πρόγραμμα, ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει στην ανάκτηση  των δεδομένων σας από κατεστραμμένα μέσα ενημέρωσης, έτσι για παράδειγμα  μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αν διαπιστώσετε ότι υπάρχει πρόβλημα κατά την ανάγνωση ή αντιγραφή των δεδομένων σας στο δίσκο,  είτε αυτό οφείλετε σε προβλήματα που οφείλονται σε κατεστραμμένους τομείς, γρατσουνιές και γενικά κάθε είδους φθορά σε οποιοδήποτε CD / DVD. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα μπορεί να ανακτήσει κάποιος τα δεδομένα από το CD, DVD και HDD δίσκους, δισκέτες 1.44 MB και κάρτες μνήμης για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Ωστόσο όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να κάνει  θαύματα στην περίπτωση που το οπτικό σας μέσο είναι παντελώς κατεστραμμένο.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Unstoppable Copier : Ανακτήστε τα δεδομένα σας σε κατεστραμμένα CD/DVD και άλλα μέσα αποθήκευσης
4/ 5 stars - "Unstoppable Copier : Ανακτήστε τα δεδομένα σας σε κατεστραμμένα CD/DVD και άλλα μέσα αποθήκευσης" Πρόκειται για ένα μικρό πρόγραμμα, ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει στην ανάκτηση  των δεδομένων σας από κατε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>