//Add More external stylesheets SSuite Envelope Printer : Στείλτε ευχετήριες κάρτες και επιστολές σε φίλους



Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

SSuite Envelope Printer : Στείλτε ευχετήριες κάρτες και επιστολές σε φίλους

read

Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που συνήθως προετοιμάζονται και τους αρέσει να στέλνουν ευχετήριες κάρτες σε φίλους ή την οικογένειά σας, τότε είναι πιθανό να χρειαστείτε το κατάλληλο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις επαφές και να εκτυπώσετε τους φακέλους ή τις κάρτες.

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, το SSuite Envelope Printer είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να εκτυπώσετε επιστολές και κάρτες. Όταν εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου του εκτυπωτή, επιλέξτε το κουμπί ιδιότητες του εκτυπωτή στη δεξιά πλευρά, και ορίστε τον τύπο χαρτιού του στο φάκελο.

Το φιλικό interface σας επιτρέπει να επιλέξετε το μέγεθος φακέλου, να ορίστε τον τύπο τροφοδοσίας εισόδου και να γράψετε ή να αντιγράψετε τα στοιχεία παραλήπτη από το πρόχειρο. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπιση ώστε να δείτε την ετικέτα ή τον φάκελο πριν από την εκτύπωση.

Ακόμη περιλαμβάνει ένα εύχρηστο βιβλίο διευθύνσεων. Δεδομένου ότι ο ρόλος του προγράμματος είναι να κάνει τα πράγματα ευκολότερα, ενσωματώνει ένα βιβλίο διευθύνσεων όπου μπορείτε να προσθέσετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τους φίλους, τους συναδέλφους και άλλες χρήσιμες επαφές. 

Μπορείτε απλά να προσθέσετε τις πληροφορίες μία φορά, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμες για εκτύπωση σε ειδική εκδήλωση ή άλλες σημαντικές ημερομηνίες. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να συμπεριλάβετε μια εικόνα και να γράψετε σημειώσεις σχετικά με την επαφή σας, μια επιλογή που μπορεί να σας είναι χρήσιμη σε μακροπρόθεσμη βάση. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε ολόκληρο το βιβλίο διευθύνσεών σας σε μορφή XLM ή CSV.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή SSuite Envelope Printer


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!