12 Σεπτεμβρίου 2017

Speed Test Logger : Μετρήστε την ταχύτητα λήψης της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο

Αυτοματοποιήστε τις δοκιμές ταχύτητας λήψης σας και μετρήσετε την αξιοπιστία του φορέα παροχής υπηρεσιών Internet, Wi-Fi ή του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για εξακριβώσετε προβλήματα  σύνδεσης. Η εφαρμογή αυτή ελέγχει την ταχύτητα λήψης σας σε ένα καθορισμένο διάστημα και καταγράφει τα αποτελέσματα των δοκιμών σε ένα αρχείο κειμένου CSV. Το καταγραφικό παρακολουθεί επίσης διακοπής της υπηρεσίας (PC χωρίς σύνδεση / on-line) και τις αλλαγές της διεύθυνσης IP.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Speed Test Logger : Μετρήστε την ταχύτητα λήψης της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο
4/ 5 stars - " Speed Test Logger : Μετρήστε την ταχύτητα λήψης της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο" Αυτοματοποιήστε τις δοκιμές ταχύτητας λήψης σας και μετρήσετε την αξιοπιστία του φορέα παροχής υπηρεσιών Internet, Wi-Fi ή του δικτύο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>