05 Αυγούστου 2016

ShutMeDown : Αυτοματοποιήσετε και προγραμματίστε εργασίες στον υπολογιστή σας

Το ShutMeDown είναι μια απλή εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε και να προγραμματίστε εργασίες στον υπολογιστή σας, όπως το κλείσιμο, επανεκκίνηση, και άλλα. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτόματους χρονοδιακόπτες ώστε να κάνετε τη ενασχόλησή σας με τον υπολογιστή σας ευκολότερη. Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε το κλείσιμο του σε συγκεκριμένο χρόνο και να δείτε το χρόνο που απομένει. Με τη χρήση SMD μπορείτε να εξοικονομήσετε ηλεκτρική ενέργεια θέτοντας κατάλληλες εργασίες. Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα που σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα σχέδιο για ολόκληρη την εβδομάδα για ένα ή περισσότερα προφίλ χρήστη. Τα καθήκοντα και τα χρονοδιαγράμματα μπορεί να προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες όλων των ενσωματωμένων SMD του.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ShutMeDown : Αυτοματοποιήσετε και προγραμματίστε εργασίες στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "ShutMeDown : Αυτοματοποιήσετε και προγραμματίστε εργασίες στον υπολογιστή σας" Το ShutMeDown είναι μια απλή εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε και να προγραμματίστε εργασίες στον υπολογιστή σας, ό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>