Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει τη λειτουργία του προσφέροντας δωρεάν περιεχόμενο. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

nomacs : Πρόγραμμα θέασης εικόνων με μοντέρνα χαρακτηριστικά
Το nomacs είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα θέασης εικόνων το οποίο υποστηρίζει πολλαπλές πλατφόρμες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την προβολή εικόνων για όλες τις συνήθεις μορφές εικόνας συμπεριλαμβανομένων των RAW και PSD . Το nomacs διαθέτει ημι-διαφανές widgets που εμφανίζουν πρόσθετες πληροφορίες, όπως μικρογραφίες, μεταδεδομένα ή ιστόγραμμα. Είναι σε θέση να περιηγηθείτε σε εικόνες σε zip ή MS Office αρχεία τα οποία μπορούν να εξαχθούν σε έναν κατάλογο. 

Τα μεταδεδομένα αποθηκεύονται με την εικόνα και μπορείτε να προσθέσετε σημειώσεις στις εικόνες. Περιλαμβάνεται επίσης δυνατότητα προεπισκόπησης μικρογραφίας του τρέχοντος φακέλου καθώς και ένα πάνελ εξερευνητής που επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ φακέλων. Μέσα σε έναν κατάλογο μπορείτε να εφαρμόσετε ένα φίλτρο έτσι ώστε να εμφανίζονται μόνο οι εικόνες με συγκεκριμένα χαρακτρηριστικά. 

Τέλος περιλαμβάνει μεθόδους επεξεργασίας εικόνας για τη ρύθμιση της φωτεινότητας, αντίθεσης, κορεσμού, απόχρωση, γάμμα αλλά και μια λειτουργία ψευδο χρώματος η οποία επιτρέπει τη δημιουργία ψευδών έγχρωμων εικόνων. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

nomacs : Πρόγραμμα θέασης εικόνων με μοντέρνα χαρακτηριστικά
4/ 5 stars - "nomacs : Πρόγραμμα θέασης εικόνων με μοντέρνα χαρακτηριστικά" Το nomacs είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα θέασης εικόνων το οποίο υποστηρίζει πολλαπλές πλατφόρμες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>