25 Νοεμβρίου 2017

Image Composite Editor : Δημιουργήστε πανοραμικές φωτογραφίες από εικόνες και βίντεο
Το Image Composite Editor (ICE) είναι μια προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας πανοραμικών φωτογραφιών αλλά και βίντεο που δημιουργήθηκε από την Microsoft. Λαμβάνοντας υπόψη μια σειρά από επικαλυπτόμενες φωτογραφίες από μια σκηνή που γυρίστηκε από μια ενιαία φωτογραφική  θέση, η εφαρμογή δημιουργεί ένα πανόραμα υψηλής ανάλυσης που συνδυάζει άψογα τις αρχικές εικόνες.

Ωστόσο μπορείτε να επίσης να δημιουργήσετε ακόμη και πανοραμικά βίντεο με την προσθήκη βίντεο συναφών αντικειμένων. Οι πανοραμικές εικόνες μπορούν επίσης να αποθηκευτούν σε μια ευρεία ποικιλία μορφών εικόνας, συμπεριλαμβανομένων των JPEG, TIFF, και του Photoshop PSD/PSB μορφή, καθώς και την πολλαπλών αναλύσεων με πλακάκια μορφή που χρησιμοποιείται από την προβολή HD και το Deep Zoom. 


Όσον αφορά για τον τρόπο χρήσης δεν υπάρχει πιο απλός. Απλα, αφού τρέξετε την εφαρμογή επιλέξτε New Panoroma from images για φωτογραφίες ή New Panorama from video για λήψεις βίντεο και επιλέξτε τις φωτογραφίες ή τα βίντεο από τα οποία θέλετε να δημιουργήσετε πανόραμα. 

Από εκεί και μετά επιλέξτε και ρυθμίστε το είδος της πανοράματος και ολοκληρώστε τη δημιουργία του σε μόλις 4 βήματα. Για να επιτύχετε εκπληκτικά το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε δημιουργική φαντασία και να φροντίστε οι φωτογραφίες ή τα βίντεο που θα προσθέσετε να έχουν το ίδιο θέμα σε διαφορετικές  γωνίες λήψης.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

            (64 bit)

           (32 bit)

Image Composite Editor : Δημιουργήστε πανοραμικές φωτογραφίες από εικόνες και βίντεο
4/ 5 stars - "Image Composite Editor : Δημιουργήστε πανοραμικές φωτογραφίες από εικόνες και βίντεο " Το Image Composite Editor (ICE) είναι μια προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας πανοραμικών φωτογραφιών αλλά και βίντεο που δημιουργήθηκε ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>