Οι 6 καλύτερες δωρεάν αριθμομηχανές στο διαδίκτυο
Δεν υπάρχει άνθρωπος στην εποχή μας που να μην έχει χρησιμοποιήσει να μην χρησιμοποιεί κάποιου είδους αριθμομηχανή για την εργασία ή τις υποχρεώσεις του. Ωστόσο μπορεί να μη την έχουμε πάντα εύκαιρη αλλά ακόμη και αν προσπαθήσουμε να κάνουμε τις πράξεις αυτές με το κουμπουτεράκι του υπολογιστή μας πιθανώς να μην έχει την δυνατότητα των υπολογισμών που επιθυμούμε την δεδομένη στιγμή. Ετσι λοιπόν βρήκαμε και παρουσιάζουμε έξι από τις καλύτερες δωρεάν αριθμομηχανές στο διαδίκτυο για όλες τις χρήσεις και όλα τα επίπεδα γνώσης. 

1
Online αριθμομηχανή που παρέχει βασικές και προηγμένες μαθηματικές λειτουργίες χρήσιμες για το σχολείο ή το κολέγιο. Μπορείτε να χειριστείτε τον υπολογιστή απευθείας από το πληκτρολόγιό σας, καθώς και χρησιμοποιώντας τα κουμπιά με το ποντίκι σας.


2
Online επιστημονική αριθμομηχανή με προηγμένες λειτουργίες. Μπορείτε να χειριστείτε την ηλεκτρονική αριθμομηχανή απευθείας από τον αριθμητικό πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας και το ποντίκι σας. Πιέζοντας το Esc θα διαγράψει την τιμή που εμφανίζεται στο πεδίο εισαγωγής. Για την εξακρίβωση της εργασίας σας, οι μαθηματικοί υπολογισμοί καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό υπολογιστή και εμφανίζονται στην ταινία (δηλαδή το παράθυρο δίπλα στο online αριθμομηχανή).
3
Το Calculator.net είναι μία ακόμη εξαιρετική αριθμομηχανή. Μοναδικός στόχος αυτή είναι να παρέχει διάφορες αριθμομηχανές. Προς το παρόν, διαθέτει περίπου 120 αριθμομηχανές για να σας βοηθήσει να υπολογίσετε διαφορεικά πράγματα όπως χρηματοδότηση, η απώλεια βάρους, μαθηματικά, και άλλα. Επιπλέον, όλα τα εργαλεία και οι υπηρεσίες είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς να απαιτείται εγγραφή.
4
Η ενσωματωμένη αριθμομηχανή που σας βοηθήσει να υπολογίσετε ολοκληρώματα. Σας βοηθά να κάνετε πρακτική, εμφανίζοντας την πλήρη εργασίας σας. Υποστηρίζονται όλες κοινές τεχνικές ολοκλήρωσης και ακόμη και ειδικές λειτουργίες. Η ενσωματωμένη αριθμομηχανή υποστηρίζει οριστικά και αόριστα ολοκληρώματα (antiderivatives) καθώς και την ενσωμάτωση λειτουργιών με πολλές μεταβλητές. Διαδραστικά γραφήματα θα σας βοηθήσουν να απεικονίσετε και να κατανοήσετε καλύτερα τις λειτουργίες.

5
Αν νομίζετε ότι η μηχανή αναζήτησης της Google είναι μόνο για να κάνετε αναζητήσεις ώστε να βρείτε αυτά που σας ενδιαφέρουν κάνετε λάθος. Μπορείτε κάλιστα να την χρησιμοποιήσετε και σαν μία αξιοπιστη αριθμομηχανή κάνοντας τις πράξεις που σας ενδιαφέρουν στην μπάρα αναζήτης και πατώντας  απλά ENTER για να δείτε τα αποτελέσματα
6
Μεγάλη, απλή και βολική online αριθμομηχανή  για όλες τις χρήσεις.  Μπορείτε να κάνετε όχι μόνο απλό μαθηματικό υπολογισμό και υπολογισμό των τόκου επί του δανείου και των επιτοκίων τραπεζικού δανεισμού αλλά και υπολογισμός του κόστους έργων και υπηρεσιών . Τις εντολές για την online αριθμομηχανή, μπορείτε να εισαγάγετε όχι μόνο  με το ποντίκι, αλλά και με το πληκτρολόγιο.

Οι 6 καλύτερες δωρεάν αριθμομηχανές στο διαδίκτυο
4/ 5 stars - "Οι 6 καλύτερες δωρεάν αριθμομηχανές στο διαδίκτυο " Δεν υπάρχει άνθρωπος στην εποχή μας που να μην έχει χρησιμοποιήσει να μην χρησιμοποιεί κάποιου είδους αριθμομηχανή για την εργα...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>