20 Ιουνίου 2016

Battery Doctor (Battery Saver) : Εξοικονομήσετε ενέργεια στην μπαταρία του κινητού σας

To Battery Doctor είναι εφαρμογή που τρέχει σε συσκευές Android και που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε την απαραίτητη ενέργεια έτσι ώστε η μπαταρία στο κινητό ή το τάμπλετ σας να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτονομία. Η εφαρμογή λειτουργεί στη λογική τερματισμού διαδικασιών που δεν είναι απαραίτητες όταν το τηλέφωνό σας είναι σε κατάσταση αναμονής όπως για παράδειγμα η λειτουργία του WI-FI και του Bluetooth. Επιπλέον, κρατά την μπαταρία σας υγιή, ειδοποιώντας σας πότε θα πρέπει να ξεκινήσετε και πότε να σταματήσετε φόρτιση. Τέλος μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή το χρόνο που απομένει έως ότου η μπαταρία σας χρειαστεί φόρτιση ή τον ακριβή χρόνο φόρτισης που απομένει.

Battery Doctor (Battery Saver) : Εξοικονομήσετε ενέργεια στην μπαταρία του κινητού σας
4/ 5 stars - "Battery Doctor (Battery Saver) : Εξοικονομήσετε ενέργεια στην μπαταρία του κινητού σας" To Battery Doctor είναι εφαρμογή που τρέχει σε συσκευές Android και που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε την απαραίτητη ενέργεια έτσι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>