Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει το AdBlock!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει να παράγει και να προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο σε εσάς. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

Baidu Cleaner : Δωρεάν λογισμικό συντήρησης - βελτιστοποίησης του υπολογιστή σαςΤο Baidu Cleaner είναι ένα δωρεάν λογισμικό συντήρησης για τον υπολογιστή σας που περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες και που μπορεί να σας βοηθήσει να τον καθαρίσετε τον από τα άχρηστα αρχεία και να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του. Διαχειριστείτε όλο λογισμικό σας εύκολα και κρατήστε το PC σας υπερ-καθαρό με την τεχνολογία cloud της εφαρμογής που προσφέρει μοναδικές λύσεις.

Με την τεχνολογία cloud Baidu Cleaner μπορείτε επίσης να καθαρίσετε μεγάλα αρχεία σκουπίδια που υπερβαίνουν τα 2,5 GB. Η "Πλήρης Σάρωση" χαρακτηριστικό του Baidu Cleaner μπορεί να εντοπίσει όλα τα προβλήματα του υπολογιστή σας με ένα μόνο κλικ, συμπεριλαμβανομένων των άχρηστων αρχείων σκουπίδια,προβλήματα προστασίας της ιδιωτικότητά σας που σχετίζονται με τα στοιχεία εκκίνησης και κακόβουλα plug-ins.


Ακόμη περιλαμβάνει εύκολη διαχείριση όλων των εγκατεστημένων προγραμμάτων σας, ώστε κρατήσετε το PC σας καθαρό και να απεγκαταστήσετε με ευκολία προγράμματα που πλέον δεν σας χρειάζονται, περιλαμβάνει επίσης μία επιλογή «Startup Manager" ώστε να εντοπίζει όλα τα στοιχεία αυτόματης εκκίνησης στο PC σας, και να σας επιτρέπει να τα απενεργοποιήσετε για να βελτιώσετε το χρόνο εκκίνησης και τη συνολική απόδοση του υπολογιστή σας.

Τέλος με το "Σύστημα επισκευής" του Baidu Cleaner μπορείτε να δείτε την τρέχουσα κατάσταση των προγραμμάτων που συνδέονται στο Internet, το λειτουργικό σας σύστημα και την εκκίνηση σας, και μπορεί ακόμη και να σαρώσετε τα αρχεία σας για   ιούς και γενικά κακόβουλα προγράμματα.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Baidu Cleaner : Δωρεάν λογισμικό συντήρησης - βελτιστοποίησης του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Baidu Cleaner : Δωρεάν λογισμικό συντήρησης - βελτιστοποίησης του υπολογιστή σας" Το Baidu Cleaner είναι ένα δωρεάν λογισμικό συντήρησης για τον υπολογιστή σας που περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες και που μπορεί ν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>