25 Νοεμβρίου 2017

1Click Uninstaller : Διευκολύνετε τη διαδικασία απεγκατάστασης προγραμμάτων
Δωρεάν λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη διαδικασία κατάργησης εγκατάστασης προγραμμάτων. Πρόκειται για μία έξυπνη λύση για όσους επιθυμούν να εξοικονομήσουν χρόνο αφού τους επιτρέπει την αφαίρεση των προγραμμάτων με ένα μόνο κλικ του ποντικιού. Ωστόσο, παρέχει ακόμη στον χρήστη με μια λίστα του πρόσφατα εγκατεστημένου λογισμικού για ακόμη ευκολότερη τη διαδικασία κατάργησης της εγκατάστασης! Τέλος περιλαμβάνει την δυνατότητα να τερματίσετε οποιαδήποτε  διαδικασία τρέχει στο Pc σας.

1Click Uninstaller : 2.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

1Click Uninstaller : Διευκολύνετε τη διαδικασία απεγκατάστασης προγραμμάτων
4/ 5 stars - " 1Click Uninstaller : Διευκολύνετε τη διαδικασία απεγκατάστασης προγραμμάτων" Δωρεάν λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη διαδικασία κατάργησης εγκατάστασης προγραμμάτων. Πρόκειται για μία έξυπνη λ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>