Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

SSD Fresh : Βελτιστοποίηστε την απόδοση των ρυθμίσεων σε δίσκους SSD
Το SSD Fresh είναι μία έξυπνη εφαρμογή που αναλύει το δίσκο σας και αναδυκνύει τυχόν προβλήματα προτού αυτά να προκαλέσουν απώλεια δεδομένων, διαβάζει αυτές τις πληροφορίες και τις εμφανίζει σε ένα παράθυρο. Η εφαρμογή έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για τα Windows 10 και αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι να αυξάνει την απόδοση των SSD σας αφού πραγματοποιήσει μια πλήρη ανάλυση απενεργοποιώντας τις άχρηστες υπηρεσίες και τυχόν περιττές εγγραφές.

Ακόμη, μπορείτε να δείτε πληροφορίες κίνησης αλλά και επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τον SSD δίσκο σας. Επίσης εμφανίζει γενικές πληροφορίες για τους σκληρούς δίσκους που είναι εγκατεστημένοι στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να δείτε για παράδειγμα, τη χωρητικότητα αποθήκευσης και πόσο χώρο καταλαμβάνουν τα δεδομένα σας στον σκληρό σας δίσκο.

Τέλος,  μπορείτε ακόμη να προβάλετε  και δεδομένα S.M.A.R.T.  Η τεχνολογία  S.M.A.R.T.  είναι  ένα σύστημα παρακολούθησης που βρίσκεται ενσωματωμένο στους σκληρούς δίσκους και στους solid-state drives (SSDs)  και έχει ως σκοπό  να ανιχνεύει να αναλύει και να εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με διάφορους δείκτες σχετικά με την αξιοπιστία και την ΄΄υγεία΄΄ του σκληρού δίσκου με  πρόθεση να καταστεί δυνατή η πρόβλεψη  τυχόν αστοχίας υλικού στο μέλλον.

SSD Fresh 2018.7.42

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
SSD Fresh : Βελτιστοποίηστε την απόδοση των ρυθμίσεων σε δίσκους SSD
4/ 5 stars - " SSD Fresh : Βελτιστοποίηστε την απόδοση των ρυθμίσεων σε δίσκους SSD" Το SSD Fresh είναι μία έξυπνη εφαρμογή που αναλύει το δίσκο σας και αναδυκνύει τυχόν προβλήματα προτού αυτά να προκαλέσουν απώλει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>