01 Ιανουαρίου 2018

SSD Fresh : Βελτιστοποίηστε την απόδοση των ρυθμίσεων σε δίσκους SSD

Το SSD Fresh είναι μία έξυπνη εφαρμογή που αναλύει το δίσκο σας και αναδυκνύει τυχόν προβλήματα προτού αυτά να προκαλέσουν απώλεια δεδομένων, διαβάζει αυτές τις πληροφορίες και τις εμφανίζει σε ένα παράθυρο. Η εφαρμογή έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για τα Windows 10 και αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι να αυξάνει την απόδοση των SSD σας αφού πραγματοποιήσει μια πλήρη ανάλυση απενεργοποιώντας τις άχρηστες υπηρεσίες και τυχόν περιττές εγγραφές.

Ακόμη, μπορείτε να δείτε πληροφορίες κίνησης αλλά και επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τον SSD δίσκο σας. Επίσης εμφανίζει γενικές πληροφορίες για τους σκληρούς δίσκους που είναι εγκατεστημένοι στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να δείτε για παράδειγμα, τη χωρητικότητα αποθήκευσης και πόσο χώρο καταλαμβάνουν τα δεδομένα σας στον σκληρό σας δίσκο.

Τέλος,  μπορείτε ακόμη να προβάλετε  και δεδομένα S.M.A.R.T.  Η τεχνολογία  S.M.A.R.T.  είναι  ένα σύστημα παρακολούθησης που βρίσκεται ενσωματωμένο στους σκληρούς δίσκους και στους solid-state drives (SSDs)  και έχει ως σκοπό  να ανιχνεύει να αναλύει και να εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με διάφορους δείκτες σχετικά με την αξιοπιστία και την ΄΄υγεία΄΄ του σκληρού δίσκου με  πρόθεση να καταστεί δυνατή η πρόβλεψη  τυχόν αστοχίας υλικού στο μέλλον.

SSD Fresh : 2018

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

SSD Fresh : Βελτιστοποίηστε την απόδοση των ρυθμίσεων σε δίσκους SSD
4/ 5 stars - " SSD Fresh : Βελτιστοποίηστε την απόδοση των ρυθμίσεων σε δίσκους SSD" Το SSD Fresh είναι μία έξυπνη εφαρμογή που αναλύει το δίσκο σας και αναδυκνύει τυχόν προβλήματα προτού αυτά να προκαλέσουν απώλει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>