Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Miray RAM Drive : Δημιουργήστε εικονικούς δίσκους RAM χρησιμοποιώντας τη διαθέσιμη κύρια μνήμηΤο Miray RAM Drive δημιουργεί μια εικονική μονάδα δίσκου μνήμης χρησιμοποιώντας τη διαθέσιμη κύρια μνήμη (RAM) στον υπολογιστή σας. Η απόδοση ενός RAMDisk, σε γενικές γραμμές, είναι τάξεις μεγέθους πιο γρήγορη από ό, τι σε άλλες μορφές μέσων αποθήκευσης, για παράδειγμα για ένα δίσκο SSD είναι (έως 100Χ) και για ένα σκληρό δίσκο (μέχρι 200X). Επιταχύνει δραματικά τους χρόνους φόρτωσης για παιχνίδια λογισμικό και web browsers. Παρέχει ταχύτερη ανάγνωση και εγγραφή που φτάνουν σε  ταχύτητες ανάγνωσης έως 25600MB / s εάν διαθέτετε μνήμη DDR3-1600MHz . 

Επιπλέον, επειδή δεν έχει κινούμενα μέρη, είναι ανθεκτικό στη φθορά, σε αντίθεση με τούς παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους και SSDs. Επιτρέπει στους χρήστες απεριόριστο αριθμό ανάγνωσης και εγγραφής χωρίς το φόβο της αποτυχίας στο δίσκο. Δεδομένου ότι ο υπολογιστής σας μπορεί να έχει πρόσβαση σε δεδομένα σε μνήμη RAM πιο γρήγορα από ό, τι σε έναν σκληρό δίσκο, μπορεί να βελτιώσει τους χρόνους φόρτωσης της σελίδας σας.


Για παράδειγμα μπορείτε να τρέξετε μέσα από το τον δίσκο Ram φορητές εφαρμογές ( προγράμματα που δεν απαιτούν εγκατάσταση) με μεγάλες ταχύτητες, ή να καθορίσετε την μνήμη Ram ως το μέσο αποθήκευσης των προσωρινών αρχείων από διάφορες εφαρμογές αυξάνοντας κατ΄αυτό τον τρόπο την ταχύτητα απόκρισης τους.

Ας δούμε τώρα στην πράξη πώς μπορούμε για παράδειγμα να έχουμε μεγάλες ταχύτητες κατά την περιήγησή μας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας την φορητή έκδοση του Mozila firefox. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή αντιγράψτε τον φάκελο μέσα στο RAM Drive και τρέξτε τον από εκεί. Όπως θα δείτε και μόνοι σας η διαφορά στην ταχύτητα είναι εμφανής σε σχέση με το να τον είχατε εγκαταστήσει στον σκληρό σας δίσκο. Φυσικά το ίδιο μπορεί να γίνει και με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα.

Ο γενικός κανόνας είναι ο εξής, όσο περισσότερη ελεύθερη μνήμη διαθέτει ο υπολογιστή σας τόσο το καλύτερο αφού θα μπορείτε να μεγαλώσετε την χωρητικότητα του RAM Drive. Σε γενικές γραμμές σε ένα υπολογιστή με διαθέσιμη μνήμη 4GB φροντίστε η εικονική σας μνήμη να είναι περίπου στα 500 MB, αν τώρα ο υπολογιστής σας διαθέτει 8 GB μπορείτε άνετα να δημιουργήσετε ένα εικονικό δίσκο από 2- 4 GB.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Miray RAM Drive : Δημιουργήστε εικονικούς δίσκους RAM χρησιμοποιώντας τη διαθέσιμη κύρια μνήμη
4/ 5 stars - "Miray RAM Drive : Δημιουργήστε εικονικούς δίσκους RAM χρησιμοποιώντας τη διαθέσιμη κύρια μνήμη " Το Miray RAM Drive δημιουργεί μια εικονική μονάδα δίσκου μνήμης χρησιμοποιώντας τη διαθέσιμη κύρια μνήμη (RAM) στον υπολογιστή σας. Η ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>