06 Μαΐου 2016

MemSet : Αλλάξτε τις ρυθμίσεις της μνήμης RAM απευθείας από τα Windows

Πρόγραμμα, το οποίο σας επιτρέπει να αλλάξετε τη μνήμη RAM απευθείας από τα Windows. Το πρόγραμμα διαβάζει τις κύριες και πρόσθετες ρυθμίσεις και σας επιτρέπει να αλλάξετε αυτές τις τιμές, χωρίς να πειράξετε BIOS. Το πρόγραμμα δεν απαιτεί εγκατάσταση. Ωστόσο χρειάζεται λίγο προσοχή, και φυσικά, να ξέρετε τι κάνετε και όχι να αλλάζετε στην τύχη τις τιμές, παρ΄όλα αυτά για σιγουριά, πρίν σώσετε τις ρυθμίσεις,  δοκιμάστε το για κάποια ώρα ώστε να είστε σίγουροι ότι  ο υπολογιστής σας λειτουργεί με σταθερότητα και μετά πατήστε save.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 2000 / XP / Vista / Seven 32&64 bits

MemSet : Αλλάξτε τις ρυθμίσεις της μνήμης RAM απευθείας από τα Windows
4/ 5 stars - "MemSet : Αλλάξτε τις ρυθμίσεις της μνήμης RAM απευθείας από τα Windows" Πρόγραμμα, το οποίο σας επιτρέπει να αλλάξετε τη μνήμη RAM απευθείας από τα Windows. Το πρόγραμμα διαβάζει τις κύριες και πρόσθετε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>