09 Οκτωβρίου 2016

Desktop Wallpaper Tool : Δημιουργήστε προσαρμόσιμα Wallpapers για την επιφάνεια εργασίας σας

Με το Desktop Wallpaper Tool μπορείτε να δημιουργήσετε με ευκολία προσαρμόσιμες ταπετσαρίες για την επιφάνειας εργασίας του υπολογιστή σας. Για να δουλέψετε με το πρόγραμμα, απλά φορτώστε οποιαδήποτε εικόνα και αυτή θα προσαρμοστεί αυτόματα στην ανάλυση της οθόνης σας. Υποστηρίζει σύγχρονες δυνατότητες HTML5 όπως, offline εργασία, drag & drop μιας εικόνας στο πρόγραμμα περιήγησης σας απευθείας από το φάκελο χωρίς να το τοποθετήσετε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης και την κλιμάκωση και την περικοπή της εικόνας χωρίς σύνδεση σε ένα διακομιστή. Υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης, όπως το Google Chrome, Firefox, και Internet Explorer. Διατίθεται και σαν πρόσθετο για τον google Chrome  ( κλικ εδώ )

Author's Website:

Desktop Wallpaper Tool : Δημιουργήστε προσαρμόσιμα Wallpapers για την επιφάνεια εργασίας σας
4/ 5 stars - " Desktop Wallpaper Tool : Δημιουργήστε προσαρμόσιμα Wallpapers για την επιφάνεια εργασίας σας " Με το Desktop Wallpaper Tool μπορείτε να δημιουργήσετε με ευκολία προσαρμόσιμες ταπετσαρίες για την επιφάνειας εργασίας του υπολ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>