10 Νοεμβρίου 2016

Connectify Hotspot 2016 : Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε Wi-Fi Hotspot
Ένα πρόγραμμα λίγο πρωτότυπο και αρκετά ενδιαφέρον θα έλεγα, με αυτό μπορείτε να μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε Wi-Fi hotspot και να μοιραστείτε το internet με τους φίλους σας, μόνη προϋπόθεση είναι να έχετε λειτουργικό σύστημα από windows 7 και πάνω, τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει το πρόγραμμα.

Απλά εγκαταστήστε το πρόγραμμα δώστε όνομα στο δίκτυό σας και βάλτε ένα ισχυρό κωδικό ανά πάσα στιγμή μπορείτε να το ανοίξετε και να το κλείσετε κατά βούληση . Η χρήση του προγράμματος είναι πολύ απλή. Αφού κατεβάσουμε το πρόγραμμα το τρέχουμε και κάνουμε επανεκκίνηση, κατά τη είσοδό μας στα windows θα δούμε να αναδύεται αυτό το παράθυρο.

Το πρόγραμμα αναγνωρίζει αυτόματα το WI-Fi που είστε συνδεδεμένοι και το μόνο που  μένει είναι να αλλάξουμε αν επιθυμούμε το όνομα του hotspot και να πληκτρολογήσουμε το δικό μας κωδικό. Απο εκεί και πέρα κάντε κλικ στο κουμπί Start Hotspot για να ξεκινήσει η διαμοίραση. Πλέον, ο οποιοσδήποτε βρίσκεται στην εμβέλεια του Hotspot μπορεί να συνδεθεί μ΄αυτό πληκτρολογώντας απλά τον κωδικό. 
Ενα άλλο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι ότι για κάθε χρήστη που συνδέεται έχετε μία πλήρη αναφορά όσον αφορά το λειτουργικό σύτημα που χρησιμοποιεί αλλά και το έυρος ζώνης που καταναλώνει ο κάθε ένας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πολλές άλλες ευκολίες, που όμως δεν περιλαμβάνονται στην δωρεάν έκδοση. Παρ΄όλα αυτά αν απλά θέλετε να διαμοιράσετε το Wi-fi σας  με φίλους το Connectify Hotspot αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Connectify Hotspot 2016 : Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε Wi-Fi Hotspot
4/ 5 stars - "Connectify Hotspot 2016 : Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε Wi-Fi Hotspot " Ένα πρόγραμμα λίγο πρωτότυπο και αρκετά ενδιαφέρον θα έλεγα, με αυτό μπορείτε να μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε Wi-Fi hotspot και να ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>