31 Οκτωβρίου 2016

Wise Game Booster : Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια χωρίς προβλήματα
To Wise Game Booster έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια χωρίς προβλήματα. Μπορεί να ενισχύσει την απόδοση του υπολογιστή σας, με τη βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων του συστήματος, που τερματίζουν περιττά προγράμματα και  διακόπτουν άσχετες υπηρεσίες με ένα μόνο κλικ, εξοικονομώντας πολύτιμους πόρους. Ακόμη, σας επιτρέπει να προσθέσετε τα παιχνίδια σας χειροκίνητα κάνοντας κλικ στο κουμπί "παιχνίδια μου"  επιλέγοντας τα παιχνίδια, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνετε κάθε φορά τα εικονίδια τους στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας.  Με απλά λόγια  μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας έτσι ώστε  να βελτιωθεί η σταθερότητα και η ταχύτητά του. Φυσικά μην περιμένετε θαύματα, ωστόσο θα σας βοηθήσει να παίξετε τα παιχνίδια σας πιό ομαλά, και πολύ πιο γρήγορα.

Wise Game Booster : 1.38

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Wise Game Booster : Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια χωρίς προβλήματα
4/ 5 stars - " Wise Game Booster : Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια χωρίς προβλήματα" To Wise Game Booster έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια χωρίς προβλήματα. Μπορεί να ενισχύσει τ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>