Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Smart Defrag : Βελτιώστε την απόδοση των σκληρών σας δίσκωνΟ κατακερματισμός του δίσκου είναι γενικά η κύρια αιτία της αργής και ασταθής απόδοσης του υπολογιστή. Προκειμένου να επιταχυνθεί o σκληρός δίσκος έτσι ώστε να έχει ταχύτερη πρόσβαση σε δεδομένα το Smart Defrag παρέχει την αποτελεσματική τεχνολογία ανασυγκρότησης σε σκληρούς δίσκους και SSD με multi-threading defragging ταυτόχρονα.

Αφού τελειώσετε, μπορείτε πλέον να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια με υψηλότερη ταχύτητα εκκίνησης και να αντιγράψετε τα αρχεία μόνο με το ήμισυ του χρόνου απ΄ότι πριν. Συγκεκριμένα αρχεία εκκίνησης στο δίσκο του συστήματος δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν με ασφάλεια ενώ εκτελούνται τα Windows, αυτό προκαλεί μια πιο αργή εκκίνηση του συστήματος.

Η λειτουργία Defrag Boot-time του Smart Defrag μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε defrag παρέχοντας ασφάλεια των αρχείων σας. Ακόμη σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το defrag προσθέτοντας συγκεκριμένα αρχεία στο χρόνο ώθηση συστήματος. Το Smart Defrag παρέχει όχι μόνο ανασυγκρότηση δίσκου όπως άλλωστε κάνει και κάθε άλλο παρόμοιο εργαλείο, αλλά βελτιστοποιεί επίσης με έξυπνο τρόπο με τον εξορθολογισμό των αρχείων σας με βάση τη χρήση τους.

Smart Defrag :   6.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Smart Defrag : Βελτιώστε την απόδοση των σκληρών σας δίσκων
4/ 5 stars - "Smart Defrag : Βελτιώστε την απόδοση των σκληρών σας δίσκων" Ο κατακερματισμός του δίσκου είναι γενικά η κύρια αιτία της αργής και ασταθής απόδοσης του υπολογιστή. Προκειμένου να επιταχυνθεί o σκ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>