16 Μαρτίου 2017

Sandboxie: Εγκαταστήστε προγράμματα στον υπολογιστή σας σε εικονικό περιβάλλον
Το sandboxie θεωρείται και είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά εξομοίωσης software. Πρόκειται για μία εφαρμογή πολύ χρήσιμη, απαραίτητη θα έλεγα για όλους όσους θέλουν να δοκιμάζουν τις εφαρμογές που επιθυμούν να εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους πρώτα σε ένα εικονικό περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο δεν γεμίζουμε με σκουπίδια και υπολείμματα εφαρμογών τον υπολογιστή μας αφού όλοι μας ξέρουμε ότι η συνεχής εγκατάσταση και απεγκατάσταση προγραμμάτων δημιουργεί τέτοιου είδους φαινόμενα.

Το sandboxie θα αποδειχθεί ακόμη πολύτιμος σύμμαχος μας εναντίων των ιών και κάθε τύπου τύπου κακόβουλης εφαρμογής προστατεύοντας την ασφάλεια του υπολογιστή μας η όλη διαδικασία εγκατάστασης και απεγκατάστασης των εφαρμογών δεν γίνεται στο πραγματικό περιβάλλον του υπολογιστή μας. Η λειτουργία του είναι απλούστατη ρίξτε μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος τον installer οποιασδήποτε εφαρμογής, στο μικρό παράθυρο που θα ανοίξει επιλέξτε Default box και εκτέλεση ως διαχειριστής πατήστε οκ και εγκαταστήστε την εφαρμογή σας.

Η εφαρμογή θα εγκατασταθεί και θα τρέξει κανονικά χωρίς όμως στην πραγματικότητα να έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με οποιαδήποτε εφαρμογή που απλά θέλετε να τρέξετε για παράδειγμα κάποια portaple εφαρμογή. Ένας άλλος τρόπος ο πιό απλός και πιο διαδεδομένος είναι αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή να επιλέξετε το εκτελέσιμο αρχείο του προγράμματος που θέλετε να τρέξετε με το δεξί πλήκτρο του ποντικού σας και να το τρέξετε την εφαρμογή.

Sandboxie 5.16

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Sandboxie: Εγκαταστήστε προγράμματα στον υπολογιστή σας σε εικονικό περιβάλλον
4/ 5 stars - "Sandboxie: Εγκαταστήστε προγράμματα στον υπολογιστή σας σε εικονικό περιβάλλον" Το sandboxie θεωρείται και είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά εξομοίωσης software. Πρόκειται για μία εφαρμογή πολύ χρήσιμη, απαραίτητ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>