04 Ιουλίου 2017

Pandora Recovery : Ανακτήστε τα διαγραμμένα σας αρχεία

Το Pandora Recovery αποτελεί μία εξαιρετική λύση που σας επιτρέπει να βρείτε και να ανακτήσετε διαγραμμένα αρχεία από σκληρούς δίσκους ή άλλες συσκευές αποθήκευσης με διαμόρφωση NTFS και FAT . Θα σαρώσει το σκληρό δίσκο σας και θα δημιουργήσει έναν κατάλογο των υφιστάμενων και των διαγραμμένων αρχείων και καταλόγων (φακέλων) σε κάθε λογική μονάδα δίσκου του υπολογιστή σας με τη μορφή αρχείου που υποστηρίζεται.

Μόλις ολοκληρωθεί η σάρωση έχετε τον πλήρη έλεγχο πάνω στα αρχεία έτσι ώστε να τα ανακτήσετε. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε ένα αρχείο, αν θυμάστε, τουλάχιστον το πλήρες όνομα ή μέρος του ονόματός στου, το μέγεθος του αρχείου, την ημερομηνία δημιουργίας του αρχείου, ή την ημερομηνία τελευταίας πρόσβασης σ΄αυτό.

Προς το παρόν μπορείτε να δείτε αρχεία που έχουν τύπους εικόνων όπως  (BMP, GIF, JPG, PNG, ICO, TIF, TGA, PCX, WBMP, WMF, JP2, J2K, JBG, ΜΚΕ, PGX, PNM, RAS, CUR) και αρκετούς τύπους κειμένου αρχείων (TXT, LOG, INI, BAT, RTF, XML, CSS).

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Pandora Recovery : Ανακτήστε τα διαγραμμένα σας αρχεία
4/ 5 stars - " Pandora Recovery : Ανακτήστε τα διαγραμμένα σας αρχεία" Το Pandora Recovery αποτελεί μία εξαιρετική λύση που σας επιτρέπει να βρείτε και να ανακτήσετε διαγραμμένα αρχεία από σκληρούς δίσ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>