23 Απριλίου 2016

OneClick Cleaner : Καθαρίστε τον Google Chrome από τα περιττά αρχεία
Το πρόβλημα με όλους τους browsers, είτε πρόκειται για τον Internet Explorer τον Google Chrome ή τον Firefox είναι ότι γίνονται αργοί μετά από ένα χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει κανείς να εξετάσει  την πιθανότητα  καθαρισμού του browser έτσι ώστε να απαλλαγεί από τη μνήμη cache, το ιστορικό κ.λπ. Το OneClick Cleaner είναι μία χρήσιμη επέκταση για τον Google Chrome που σας βοηθά να καθαρίσετε το πρόγραμμα περιήγησης σας και να διαγράψετε όλα τα ίχνη των online δραστηριοτήτων σας .

Author's Website:

OneClick Cleaner : Καθαρίστε τον Google Chrome από τα περιττά αρχεία
4/ 5 stars - " OneClick Cleaner : Καθαρίστε τον Google Chrome από τα περιττά αρχεία" Το πρόβλημα με όλους τους browsers, είτε πρόκειται για τον Internet Explorer τον Google Chrome ή τον Firefox είναι ότι γίνονται αργοί ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>