19 Δεκεμβρίου 2016

Network Speed Test : Πόσο γρήγορη είναι η σύνδεσή σας στο Internet;

Πόσο γρήγορη είναι η σύνδεσή σας στο Internet; Το Network Speed Test είναι μία εφαρμογή Τεστ ταχύτητας  δικτύου που μετρά  την καθυστέρηση του δικτύου, την ταχύτητα λήψης σας και την ταχύτητα upload. Χρησιμοποιώντας servers σε όλο τον κόσμο, μετρά την λανθάνουσα κατάσταση και την απόδοση της σύνδεσης δικτύου σας. Με βάση την ταχύτητα της σύνδεσής σας, θα σας υποδείξει ποιες δραστηριότητες μπορείτε να κάνετε, όπως για παράδειγμα μουσική ροή ή κλήσεις βίντεο. Σύρτε προς τα δεξιά για να δείτε το ιστορικό των προηγούμενων δοκιμών σας για κάνετε  συγκρίσεις με τις προηγούμενες δοκιμές σας.

Network Speed Test : Πόσο γρήγορη είναι η σύνδεσή σας στο Internet;
4/ 5 stars - "Network Speed Test : Πόσο γρήγορη είναι η σύνδεσή σας στο Internet; " Πόσο γρήγορη είναι η σύνδεσή σας στο Internet; Το Network Speed Test είναι μία εφαρμογή Τεστ ταχύτητας  δικτύου που μετρά  την καθυ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>