30 Απριλίου 2016

Google SketchUp : Δημιουργήστε ή τροποποιήστε τρισδιάστατα μοντέλα

Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο λογισμικό από την google, που σας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσετε τους χώρους του σπιτιού σας, φτιάχνοντας και τροποποιώντας 3D models. Βέβαια δεν είναι το μοναδικό πράγμα που μπορεί να κάνει αφού μέσω του προγράμματος μπορείτε να διαχειρισθείτε και να φτιάξετε την οποιαδήποτε δική σας τρισδιάστατη δημιουργία. Ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε οποσδήποτε από σχεδίαση 3D, αφού σας παρέχει τη δυνατότητα να βρείτε και να ενσωματώσετε έτοιμα 3D μοντέλα, είτε  πρόκειται για μια καρέκλα,  είτε για  έπιπλα για το δωμάτιο σας,  είτε και για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Θα βρείτε ό, τι χρειάζεστε μέσω του 3D Warehouse, της μεγαλύτερης  online βιβλιοθήκης στον κόσμο με δωρεάν 3D μοντέλα.

Google SketchUp : Δημιουργήστε ή τροποποιήστε τρισδιάστατα μοντέλα
4/ 5 stars - "Google SketchUp : Δημιουργήστε ή τροποποιήστε τρισδιάστατα μοντέλα" Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο λογισμικό από την google, που σας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσετε τους χώρους του σπιτιού σας, φτιά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>