09 Νοεμβρίου 2017

FREE Secure File Deleter : Διαγράψτε για πάντα αρχεία ή φακέλους

Όπως γνωρίζετε, από τη στιγμή έχετε διαγράψει ένα αρχείο ή φάκελο, θα μπορούσε να ανακτηθεί πολύ εύκολα, ακόμη και αν έχετε αδειάσει τον κάδο ανακύκλωσης. Για να αποτρέψετε την ανάκτηση των διαγραμμένων αρχείων, θα πρέπει φυσικά να αντικαταστήσει το περιεχόμενο των διαγραμμένων αρχείων από όλα τα δεδομένα.

Φυσικά, αυτό γίνεται με τη χρήση ειδικών προγραμμάτων.Υπάρχουν δύο τύποι προγραμμάτων που μπορούν να σκουπίσουν προηγουμένως τα διαγραμμένα αρχεία χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να ανακτηθούν (ακόμα και με τη χρήση ειδικών εργαλείων ανάκτησης). Ο πρώτος τύπος των προγραμμάτων αυτών θα αντικαταστήσει το σύνολο του ελεύθερου χώρου στο δίσκο στον σκληρό σας δίσκο. Εργάζεται συνήθως για 3-10 ώρες, καταστρέφοντας όλες τα πιθανά υπολείμματα των δεδομένων.

Ο δεύτερος τύπος των προγραμμάτων αυτών λειτουργεί σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, συνήθως λίγα λεπτά και παρέχει το ίδιο επίπεδο ασφάλειας. Το FREE Secure File Deleter ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Θα εξαλείψει οριστικά τα περιεχόμενα των διαγραμμένων αρχείων, έτσι ώστε κανείς πλέον δεν θα είναι σε θέση να τα ανακτήσει ακόμα και με τη χρήση των πιό εξιδικευμένων προγραμμάτων ανάκτησης. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ απλός, απλά τρέξτε το πρόγραμμα και σύρτε το αρχείο ή τον φάκελο που θέλετε να ΄΄εξαφανίσετε΄΄. Εναλλακτικά επιλέξτε τα αρχεία ή τους φακέλους από τα κουμπιά της εφαρμογής. Για να επιλέξετε τον αλγόριθμο διαγραφής, αφού πρώτα προσθέσετε τα προς διαγραφή αρχεία, κάντε κλικ στο κουμπί Security Options και πατήστε Save.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

FREE Secure File Deleter : Διαγράψτε για πάντα αρχεία ή φακέλους
4/ 5 stars - "FREE Secure File Deleter : Διαγράψτε για πάντα αρχεία ή φακέλους" Όπως γνωρίζετε, από τη στιγμή έχετε διαγράψει ένα αρχείο ή φάκελο, θα μπορούσε να ανακτηθεί πολύ εύκολα, ακόμη και αν έχετε αδειάσει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>