16 Μαρτίου 2017

Discovery : Πρόγραμμα πληροφοριών για τις συσκευές αποθήκευσης

Το Discovery είναι ένα πρόγραμμα πληροφοριών συστήματος, το οποίο συλλέγει και εμφανίζει λεπτομέρειες για συσκευές αποθήκευσης  χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση.  Διαθέτει ένα απλό interface που εμφανίζει τις συσκευές αποθήκευσης και τους λογικούς τόμους σε ξεχωριστά παράθυρα. Κάντε κλικ σε αυτό που σας ενδιαφέρει και δείτε τις πληροφορίες για το κάθε ένα από αυτά στο δεξί παράθυρο της εφαρμογής. Στις πληροφορίες περιλαμβάνετε το ID της συσκευής του προϊόντος, ο κατασκευαστής, ο χώρος που χρησιμοποιείται, το σύστημα αρχείων, δεδομένα SMART και πολλά άλλα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Discovery : Πρόγραμμα πληροφοριών για τις συσκευές αποθήκευσης
4/ 5 stars - "Discovery : Πρόγραμμα πληροφοριών για τις συσκευές αποθήκευσης" Το Discovery είναι ένα πρόγραμμα πληροφοριών συστήματος, το οποίο συλλέγει και εμφανίζει λεπτομέρειες για συσκευές αποθήκευσης  χωρίς ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>