Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

W8 Sidebar : Συγκεντρώστε όλες τις πληροφορίες από το υλικό του υπολογιστή σαςΤο W8 Sidebar είναι ένα δωρεάν αυτόνομο λογισμικό με μεγάλη χρηστικότητα και μπορεί να τρέξει σε Windows 7, 8, 10. Θα εμφανιστεί ως μπάρα στην δεξιά πλευρά της επιφάνειας εργασίας του υπολογιστή σας. Εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τον επεξεργαστή του υπολογιστή σας (όνομα, συχνότητα σε πραγματικό χρόνο της CPU ανά πυρήνα, με δυνατότητα μέχρι και 8 πυρήνες), το μέγεθος της μνήμης, και τους συνδεδεμένους δίσκους στον υπολογιστή σας. 

Επίσης θα εμφανίσει πληροφορίες σχετικά με τις συνδέσεις του δικτύου σας (συμπεριλαμβανομένων της ταχύτητας του Download / Upload σε πραγματικό χρόνο). Mπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό καθηκόντων όπως το να προγραμματίσετε για παράδειγμα την έναρξη ενός προγράμματος ή να ανοίξετε μια ιστοσελίδα, κ.λ.π ( μία φορά, ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία). Επίσης σας επιτρέπει να βρείτε οποιοδήποτε αρχείο στον στον υπολογιστή σας πολύ γρήγορα, συνήθως κάτω από 1 δευτερόλεπτο, ανάλογα βέβαια και με τον αριθμό των αρχείων που έχετε στον υπολογιστή σας. ( 0,129 δευτερόλεπτα σε 322.000 αρχεία). 


Όταν τοποθετείτε τον κέρσορα πάνω από το εικονίδιο της "σκούπας" στην κύρια διεπαφή, θα ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το χώρο που καταλαμβάνουν τα "άχρηστα αρχεία" (συμπεριλαμβανομένων των αρχείων από τον Κάδο Ανακύκλωσης) από τον υπολογιστή σας. Σε γενικές γραμμές αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που θα συνδυάσει τη οπτική ενημέρωση και τον προγραμματισμό εργασιών στον υπολογιστή σας και παράλληλα θα σας βοηθήσει στον καθαρισμό του.

Τέλος περιλαμβάνει και κάποιες δυνατότητες καθαρισμού και βελτιστοποίησης αφού θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από τα προσωρινά και άλλα άχρηστα αρχεία μετά την εγκατάσταση ή απεγκατάσταση προγραμμάτων ή από προγράμματα που ήδη εκτελούνται. Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα κατά την εκτέλεση της εφαρμογής τρέξτε τη ως διαχειριστής.

W8 Sidebar :  7.5.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
W8 Sidebar : Συγκεντρώστε όλες τις πληροφορίες από το υλικό του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "W8 Sidebar : Συγκεντρώστε όλες τις πληροφορίες από το υλικό του υπολογιστή σας " Το W8 Sidebar είναι ένα δωρεάν αυτόνομο λογισμικό με μεγάλη χρηστικότητα και μπορεί να τρέξει σε Windows 7, 8, 10. Θα εμφανιστεί ως μπ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>