Εγκαταστήστε μαζί με τα Windows Android και τρέξτε το Remix OSΤo Remix OS ένα εξαιρετικό λειτουργικό Android με γραμμή εργασιών και μενού έναρξης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελείτε πολλές εφαρμογές μαζί όπως στα Windows. H εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών γίνεται αβίαστα με το πάτημα ενός εικονιδίου ή κάνοντας κλικ στο ποντίκι σας.

Περιλαμβάνει μενού έναρξης και ειδοποιήσεων, και σας επιτρέπει να βρείτε και να ξεκινήσετε όλες τις εφαρμογές σας από μία θέση. Το Remix OS είναι πλήρως συμβατό με το μεγαλύτερο μέρος γνωστών συντομεύσεων του πληκτρολογίου. Όπως και με το Phoenix έτσι και το Remix OS δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε σχέση με το υπάρχων λειτουργικό σας, επομένως μπορείτε να το εγκαταστήσετε μαζί με τα Windows.  Τέλος αν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να το απεγκαταστήσετε μπορείτε να το κάνετε άφοβα μέσα από τα windows. Μπορείτε να ξεκινήσετε τις εφαρμογές σας σε λειτουργία πλήρους οθόνης, ή σε μικρότερα παράθυρα ή ακόμη να και αυξομοιώσετε το μέγεθός τους. Υποστηρίζει το Google Play Store, ωστόσο, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε και εφαρμογές από τρίτες πηγές.


Η εγκατάσταση είναι απλή και ασφαλής. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μπορείτε να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας είτε το Remix OS είτε οτιδήποτε OS ήταν εγγενώς εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Φυσικά οι εφαρμογές Android είναι γενικά σχεδιασμένες για μια οθόνες αφής, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει όπου αυτό δεν απαιτείται ότι οι εφαρμογές και τα παιχνίδια δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά. Ας έρθουμε τώρα στο θέμα της εγκατάστασης. Η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή είτε πρόκειται να κάνετε την εγκατάσταση στον υπολογιστή σας είτε πρόκειται να εγκαταστήσετε το Remix OS σε κάποιο USB disk.Σήμερα θα εξετάσουμε την εγκατάσταση του νέου μας λειτουργικού μαζί με τα Windows. Ας δούμε λοιπόν τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Aφού κατεβάσετε την εφαρμογή αποσυμπιέστε το περιεχόμενο της σε ένα φάκελο στο υπολογιστή σας και τρέξτε το Remixos-Installation-Tool. Από εκεί και μετά επιλέξτε τον δίσκο ή το USB που θέλετε να το εγκαταστήσετε, επιλέξτε Browse και βρείτε το αρχείο ISO, τέλος πατήστε εντάξει και περιμένετε λίγο μέχρι η εφαρμογή να ολοκληρώσει την εγκατάσταση. Τέλος επανεκινήστε τον υπολογιστή σας.
2
Επιλέξτε 32 GB.
3
Περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.


4
Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση επιλέξτε επανεκκίνηση.
5
Μετά την επανεκκίνηση ο bootloader θα σας ζητήσει να επιλέξετε λειτουργικό. Επιλέγετε Remix OS και περιμένετε λίγο έως ότου δείτε αυτή την εικόνα. Περιμένετε λίγα λεπτά έως ότου η εφαρμογή τεστάρει το δίσκο σας και ολοκληρώσει τη διαμόρφωση του.


6
Όταν ολοκληρωθεί, θα δείτε  την παρακάτω  εικόνα να αναβοσβήνει. Σε αυτή τη φάση το λογισμικό εγκαθιστά το Remix OS στον υπολογιστή σας. Σημειώστε ότι αυτή η διαδικασία ανάλογα με τον υπολογιστή θα πάρει 15-20 λεπτά. Μετά την εγκατάσταση θα σας ζητηθεί να επιλέξετε γλώσσα, να αποδεχθείτε τους όρους και τέλος να συνδεθείτε στο wi-fi σας. Αφού ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα είστε πλέον έτοιμοι να εισέλθετε στο νέο σας λειτουργικό. Μόλις εισέλθετε, αυτό πρέπει να κάνετε πρώτα απ΄όλα είναι να τρέξετε το εικονίδιο ενεργοποίησης του Google Play Store που θα δείτε στην επιφάνεια εργασίας. Από εκεί και μετά μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια και εφαρμογές και γενικά να το χειριστείτε όπως το κινητό σας αλλά σε μεγάλη οθόνη.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

              


Συμπεράσματα, σύγκριση συμβουλές

Αν και το Remix OS δεν πρόκειται να τροποποποιήσει τα αρχεία των Windows, ωστόσο για κάθε ενεδεχόμενο καλό θα είναι να έχετε πάρει back-up του υπολογιστή σας. Αν σας φαίνεται δύσκολο μην το δοκιμάσετε, ή αν θέλετε να το δοκιμάσετε και δεν έχετε τουλάχιστον μία στοιχειώδη εμπειρία με τη χρήση H/Y δοκιμάστε σε κάποιο δεύτερο υπολογιστή.

Τώρα, συγκρίνοντάς το με Phoenix OS, η διαφορά ποιότητας είναι εμφανής. Πολύ σταθερό, πολύ γρήγορο και με τεράστια γκάμα δυνατοτήτων, θεωρώ ότι είναι το νούμερο ένα ANDROID OS που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζεται ότι μπορεί να τρέξει απρόσκοπτα σε οποιοδήποτε υπολογιστή με Windows ωστόσο θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι είναι πολύ πιθανό να μην τρέξει σε παλιούς υπολογιστές με παρωχημένη τεχνολογία και πολύ αργούς δίσκους ή κλειδωμένους από τον κατασκευαστή τους, τεχνολογία (UEFI)

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Android
Εγκαταστήστε μαζί με τα Windows Android και τρέξτε το Remix OS
4/ 5 stars - "Εγκαταστήστε μαζί με τα Windows Android και τρέξτε το Remix OS " Τo Remix OS ένα εξαιρετικό λειτουργικό Android με γραμμή εργασιών και μενού έναρξης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελείτε πολλέ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>