//Add More external stylesheets OpenShot Video Editor: Eπεξεργασία βίντεο με μενού διαλόγων και στα ελληνικά



Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

OpenShot Video Editor: Eπεξεργασία βίντεο με μενού διαλόγων και στα ελληνικά

read

Δωρεάν, ανοιχτού κώδικα λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που διατίθεται για τα Windows. Η εφαρμογή προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που είναι εύκολη στην πλοήγηση, καθιστώντας την κατάλληλη τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους χρήστες. Επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν αρχεία βίντεο, ήχου και εικόνας, να τα επεξεργαστούν για να δημιουργήσουν το επιθυμητό βίντεο.

Το OpenShot Video Editor παρέχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων επεξεργασίας βίντεο. Οι χρήστες μπορούν να περικόψουν και να κόψουν βίντεο κλιπ, να προσαρμόσουν την ταχύτητα αναπαραγωγής και να προσθέσουν μεταβάσεις μεταξύ των κλιπ για ομαλές μεταβάσεις. Μπορούν επίσης να προσθέσουν οπτικά εφέ και φίλτρα για να βελτιώσουν τη συνολική εμφάνιση του βίντεο.

Διαθέτει  προηγμένες λειτουργίες, όπως κινούμενα σχέδια βασικού καρέ, που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένα κινούμενα σχέδια και κινήσεις. Υποστηρίζει επίσης το chroma keying, το οποίο είναι χρήσιμο για τη δημιουργία εφέ πράσινης οθόνης. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να επικαλύψουν εικόνες ή βίντεο σε φόντο χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα.

Εκτός από την επεξεργασία βίντεο,  παρέχει επίσης δυνατότητες επεξεργασίας ήχου. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τα επίπεδα έντασης, να προσθέσουν εφέ ήχου και να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο soundtrack για τα βίντεο τους. Η εφαρμογή υποστηρίζει πολλά κομμάτια ήχου, επιτρέποντας στους χρήστες να προσθέτουν μουσική υπόκρουση, φωνητικά ή ηχητικά εφέ.

Ακόμη, υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών βίντεο και ήχου, καθιστώντας το συμβατό με διάφορες συσκευές και πλατφόρμες. Διαθέτει επίσης, τη δυνατότητα εξαγωγής βίντεο σε διαφορετικές μορφές και αναλύσεις, συμπεριλαμβανομένων HD και 4K, διασφαλίζοντας τη συμβατότητα με δημοφιλείς πλατφόρμες κοινής χρήσης βίντεο όπως το YouTube και το Vimeo.

Συνολικά,  πρόκειται για ένα ισχυρό, φιλικό προς το χρήστη λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για Windows κατάλληλο  τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν βίντεο επαγγελματικής ποιότητας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή OpenShot Video Editor


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!