Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Microsoft Research Cliplets : Δημιουργήστε φωτογραφίες cinemagraphs από βίντεο


To Cinemagraphs είναι φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται μια μικρή και επαναλαμβανόμενη κίνηση. Tα cinemagraphs που δημοσιεύονται με μορφή κινούμενου GIF, μπορεί να δώσουν την ψευδαίσθηση ότι ο θεατής παρακολουθεί ένα ατέρμονο βίντεο. Δημιουργούνται από σειρά φωτογραφιών ή βίντεο μικρής διάρκειας, που, με τη χρήση λογισμικού επεξεργασίας εικόνας, συνδυάζονται σε έναν αδιάλειπτο κύκλο διαδοχικών καρέ όπου η κίνηση μέρους της εικόνας γίνεται αντιληπτή ως επαναλαμβανόμενη ή συνεχής, σε αντίθεση με την ακινησία του υπολοίπου της εικόνας. 

Ο όρος επινοήθηκε στις αρχές του 2011 από τους αμερικανούς φωτογράφους Kevin Burg και Jamie Beck, που χρησιμοποίησαν την τεχνική αυτή για να 'ζωντανέψουν' φωτογραφίες ειδήσεων και μόδας. To Microsoft Research Cliplets είναι μια διαδραστική εφαρμογή που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν «Cliplets» - ένα είδος εικόνων που βρίσκεται μεταξύ φωτογραφιών και βίντεο, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, όπως υφές βίντεο και "cinemagraphs". 

Η εφαρμογή παρέχει ένα απλό, αλλά εκφραστικό τρόπο για να αναμειχθεί στατικά και δυναμικά στοιχεία από ένα βίντεο κλιπ. Παρέχεται δωρεάν και χωρίς επίσημη υποστήριξη. Ωστόσο, αν έχετε απορίες ή θέματα, μπορείτε να βρείτε βοήθεια στο Φόρουμ του Cliplets, η οποία ελέγχεται από τους προγραμματιστές και παρέχει υποστήριξη με βάση την κοινότητα. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

             32 Bit

            64 Bit
Microsoft Research Cliplets : Δημιουργήστε φωτογραφίες cinemagraphs από βίντεο
4/ 5 stars - "Microsoft Research Cliplets : Δημιουργήστε φωτογραφίες cinemagraphs από βίντεο" To Cinemagraphs είναι φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται μια μικρή και επαναλαμβανόμενη κίνηση. Tα cinemagraphs που δημοσιεύον...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>