Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

KOPLAYER : Ενας εκπληκτικά απλός εξομοιωτής Android για Windows και Mac- Το KOPLAYER είναι ένας δωρεάν εξομοιωτής Android για Windows και Mac που δίνει έμφαση στην απλότητα και την ποιότητα και φαίνεται ότι τα καταφέρνει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε σύγκριση με τους γνωστούς έως τώρα εξομοιωτές υποστηρίζοντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία.

- Από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής ξεχωρίζουμε το πολύ απλό μενού της, έτσι ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε την ανάλυση της οθόνης, την μνήμη, να καθορίσετε ένα κοινόχρηστο φάκελο μεταξύ Windows και Android, να ρυθμίσετε τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο και το ποντίκι σας, να χρησιμοποιήσετε εικονικό PAD, να πάρετε εύκολα screenshots, ακόμη και βίντεο από την οθόνη του εξομοιωτή, να αυξομειώσετε τον ήχο να εναλλάσσετε τον οθόνη σας, να κλείσετε ή να ανοίξετε κατά βούληση την κάμερα του υπολογιστή σας και να περιστρέψετε την οθόνη του εξομοιωτή ανάλογα με την εφαρμογή ή το παιχνίδι. 

-  Για να τρέξετε τον εξομοιωτή η διαδικασία είναι η εξής, κατεβάστε την εφαρμογή, εγκαταστήστε τη στο σκληρό σας δίσκο, και τρέξτε τη από το εικονίδιο της εφαρμογής, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, στην κεντρική οθόνη, τρέξτε το Google Play και στην επόμενη οθόνη πληκτρολογήστε τον Google λογαριασμό σας, αν δεν έχετε είναι ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα. Από εκεί μετά περιηγηθείτε στο Google Play και κατεβάστε όποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας αρέσει. Είναι τόσο απλό που δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην το εγκαταστήσετε.

- Πρέπει να γνωρίζετε ότι παρά το γεγονός ότι μπορεί να τρέξει αξιοπρεπώς σε οποιοδήποτε υπολογιστή με τουλάχιστον 4Gb RΑΜ, περισσότερη μνήμη, ένας καλύτερος επεξεργαστής και μία καλή κάρτα γραφικών απλά θα απογειώσει τις επιδόσεις του.

KOPLAYER 1.4.1055
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X

KOPLAYER : Ενας εκπληκτικά απλός εξομοιωτής Android για Windows και Mac
4/ 5 stars - "KOPLAYER : Ενας εκπληκτικά απλός εξομοιωτής Android για Windows και Mac" - Το KOPLAYER είναι ένας δωρεάν εξομοιωτής Android για Windows και Mac που δίνει έμφαση στην απλότητα και την ποιότητα και φαίνεται...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>