02 Ιουνίου 2016

Δημιουργήστε δωρεάν ποιοτικά Buttons και σχήματα
Σε προηγούμενη ανάρτηση, σας είχαμε  περιγράψει το πώς μπορείτε να φτιάξουμε δωρεάν  Buttons και να τα κατεβάσουμε στον υπολογιστή σας σαν εικόνα ή ως κώδικα CSS . Το σημερινό μας θέμα περιλαμβάνει δύο ακόμη παρόμοιες ιστοσελίδες μέσω των  οποίας μπορείτε να φτιάξετε με χαρακτηριστική απλότητα και ευκολία  Buttons και διάφορα σχήματα. Εκεί θα βρείτε έτοιμα πρότυπα πάνω στα οποία θα μπορέσετε να φτιάξετε τα δικά σας. Αφού ολοκληρώσετε την δημιουργία τους, επιλέξτε να το σώσετε σαν εικόνα διαλέγοντας ένα από τα τέσσερα διαθέσιμα φορμά PNG, JPEG, GIF, ICO ή κάντε κλικ στο Embed για να ενσωματώσετε τον κώδικα στην ιστοσελίδα ή το Blog σας. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε.

Βελτιστιοποιημένη έκδοση της προηγούμενης εφαρμογής θα βρείτε εδώ., όπου μπορείτε να φτιάξετε μικρά σχήματα όπως κύκλους αστεράκια κ.λ.π, να προσθέστε κείμενο και αφού τελειώσετε  να το σώσετε στον υπολογιστή σας ( πατήστε στην κορυφή του πίνακα  το κουμπί download).


Δημιουργήστε δωρεάν ποιοτικά Buttons και σχήματα
4/ 5 stars - " Δημιουργήστε δωρεάν ποιοτικά Buttons και σχήματα" Σε προηγούμενη ανάρτηση , σας είχαμε  περιγράψει το πώς μπορείτε να φτιάξουμε δωρεάν  Buttons και να τα κατεβάσουμε στον υπολογιστή ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>